Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Burton Albion maakt komst van Hasselbaink officieel

Laatste update:

Burton pakte zeven punten uit de laatste vijf competitiewedstrijden, maar wil zo snel mogelijk promoveren naar het derde niveau. Rowett stapte over naar Birmingham City en de kans is nu groot dat Hasselbaink komende maandag al in de dug-out van Burton zit tijdens de uitwedstrijd tegen Wycombe Wanderers. Ook Tony Mowbray was in beeld bij the Brewers, maar de keuze is naar verluidt dus op Hasselbaink gevallen.

De oud-aanvaller van onder meer Chelsea, Leeds United en AZ was vorig seizoen werkzaam bij Antwerp FC en maakte voor die tijd al even deel uit van de trainersstaf van Nottingham Forest.

Update 12 november 19.11 uur - Hasselbaink bedankt voor succeswensen bij nieuwe baan
Burton Albion heeft het nieuws nog niet bevestigd op de website van de club, maar Jerrel Hasselbaink wordt de nieuwe hoofdtrainer van de vierdeklasser. Op Twitter bedankt de oud-aanvaller iedereen voor de succeswensen bij zijn nieuwe baan: "Excited", voegt hij daaraan toe. Burton is de huidige nummer vijf van de League Two en speelt maandag uit tegen Wycombe Wanderers.

Update 13 november 11.35 uur - Burton Albion maakt komst van Hasselbaink officieel
Jerrel Hasselbaink is de nieuwe trainer van Burton Albion, dat uitkomt in de League Two, de vierde profdivisie van Engeland. Dat maakt de club donderdagmorgen via de officiële kanalen bekend. De 42-jarige oud-aanvaller is de opvolger van Gary Rowett, die onlangs de overstap maakte naar Birmingham City.

'Burton zou een goede stap zijn voor Jimmy Floyd Hasselbaink'

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties