Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Cahill doorstaat Chelsea-keuring en wacht op witte rook

Laatste update:

De 26-jarige mandekker aast al een tijdje op een stap hogerop en werd in de afgelopen maanden meerdere topclubs in binnen- en buitenland in verband gebracht. Chelsea werd echter het meest concreet, zeker nadat voormalig PSV'er Alex een transferverzoek indiende. De Londenaren betalen naar verluidt negen miljoen euro voor Cahill, wiens contract bij Bolton in de zomer afloopt.

Cahill begon zijn loopbaan bij Aston Villa en maakte halverwege het seizoen 2007/08 de overstap naar Bolton. Daar groeide de mandekker uit tot international van de Engelse ploeg en Cahill heeft inmiddels zeven caps achter zijn naam staan. De in Sheffield geboren verdediger kwam tot dusver tot 127 competitieduels voor Bolton en lijkt nu dus verder te gaan bij Chelsea.

Update 30 december 14:55 uur - Chelsea en Cahill zijn nog 'mijlen van elkaar verwijderd'
Chelsea heeft een akkoord bereikt met Bolton Wanderers over de transfer van Gary Cahill, maar dat wil nog niet zeggen dat de verdediger op het punt staat om over te stappen naar Stamford Bridge; de Engels international is er zelf namelijk nog lang niet uit met the Blues. "We zijn nog mijlen van elkaar verwijderd", laat Chelsea-trainer André Villas-Boas vrijdag weten in de Engelse media. "We houden deze situatie in de gaten, maar verliezen ook andere zaken niet uit het oog", aldus de Portugese oefenmeester.

Update 6 januari 12:25 uur - 'Denk dat Cahill voor het einde van de week van Chelsea is'
Owen Coyle voorspelt dat Gary Cahill zijn laatste wedstrijd voor Bolton Wanderers al gespeeld heeft. De verdediger zit zaterdag niet bij de selectie voor het bekerduel met Macclesfield Town. "Dat heeft niets met zijn transfer te maken, maar ik denk dat Gary wel toe is aan wat rust", zei Coyle. "Over de transfer gesproken: ik denk dat alles voor het eind van de week van Chelsea zal zijn. Maar ik spreek niet namens zijn zaakwaarnemer of Gary zelf, we moeten afwachten." Chelsea en Bolton zijn het al een tijdje eens over een transfersom, maar de eisen van Cahill hebben een transfer vooralsnog tegengehouden.

Update 13 jauari 15:17 uur - Transfer van Cahill naar Chelsea loopt weer vertraging op
De beoogde komst van Gary Cahill naar Chelsea is vooralsnog een gebed zonder eind. Een week geleden zei Chelsea-trainer André Villas-Boas nog dat hij veel vertrouwen had in de transfer van de verdediger en ook Owen Coyle, Cahills huidige trainer bij Bolton Wanderers, sprak vergelijkbare woorden. Het is the Blues echter niet gelukt vrijdag tot een akkoord te komen met haar beoogde nieuwe speler. Cahill vraagt naar verluidt een te hoog salaris en onderhandelt nog altijd met Chelsea. Het is nu te laat om Cahill nog te kopen om hem tijdig in te schrijven voor de wedstrijd tegen Sunderland, zaterdag. Villas-Boas houdt inmiddels ook andere spelers in de gaten, voor als de deal echt helemaal mislukt.

Update 13 januari 23:00 uur - Beoogde winteraankoop Chelsea ondergaat zaterdag keuring
Gary Cahill ondergaat zaterdag in Londen een medische keuring, zo schrijven diverse Britse media vrijdagavond laat. De 26-jarige verdediger van Bolton Wanderers en Chelsea hebben naar verluidt eindelijk overeenstemming bereikt over de persoonlijke voorwaarden. Tussen de clubs was al sprake van een akkoord over een transfersom van 8,5 miljoen euro. Cahill gaat in dienst van the Blues naar verluidt elke zeven dagen een bedrag van 95.000 euro opstrijken.

Update 14 januari 20:25 uur - Cahill doorstaat Chelsea-keuring en wacht op witte rook
Niets lijkt de transfer van Gary Cahill naar Chelsea nog in de weg te staan. De centrale verdediger van Bolton Wanderers heeft zaterdag een medische keuring afgelegd en staat op het punt om een meerjarig contract met de Londenaren te tekenen. "Hij heeft de tests doorstaan en zal spoedig een speler van ons zijn", vertelde manager André Villas-Boas zaterdag na afloop van het duel met Sunderland. Het wachten is op een officieel bericht van de kant van Chelsea of Bolton Wanderers.

Gary Cahill is een duidelijke versterking voor Chelsea

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties