Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cambuur eerste maanden van nieuw seizoen zonder 'winteraankoop'

Laatste update:

De 28-jarige vleugelaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, bracht tot nu toe zijn hele loopbaan door in de Jupiler League. Nadat hij werd opgeleid bij Ajax, debuteerde hij in het seizoen 2007/08 in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk. Daarna speelde hij twee seizoenen voor Almere City FC en vervolgens twee jaar bij SC Telstar. In 2013 keerde hij terug in Flevoland.

Over een paar maanden wacht Hoefdraad dan eindelijk de overstap naar de Eredivisie. Technisch manager Marcel Keizer zegt op de clubwebsite blij te zijn, dat Hoefdraad er vanaf het seizoen 2015/16 bij komt. "Jergé zorgt voor veel creativiteit en dreiging, en kan ook nog eens op meerdere aanvallende posities uit de voeten. Bovendien past hij prima bij onze club en manier van voetballen."

Update 16 april 11.33 uur - Cambuur in eerste maanden van nieuw seizoen zonder 'winteraankoop'
SC Cambuur kan bij de start van het nieuwe seizoen nog geen beroep doen op 'winteraankoop' Jergé Hoefdraad. De speler, nu nog actief voor Almere City FC, scheurde dinsdag tijdens een training zijn achillespees af en staat naar verwachting zes maanden buitenspel. Coach Henk de Jong kan daardoor waarschijnlijk pas vanaf oktober een beroep doen op de 28-jarige vleugelaanvaller.

Een aanwinst voor SC Cambuur?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
0
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties