Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Cambuur heeft beste papieren om komst Jansen af te ronden'

Laatste update:

Celtic wilde Jansen voor een halfjaar huren tegen een som van 120.000 euro. Wanneer de Schote kampioen de speler definitief zou willen binnenhalen, zou men 420.000 betalen. Met die constructie ging De Graafschap niet akkoord. NAC Breda en ADO Den Haag toonden eveneens interesse, maar Jansen bleef op De Vijverberg. Hij liet zich na het afketsen van een transfer overigens weken niet zien bij De Graafschap; officieel wegens 'ziekte', maar de club gaf al gauw aan dat het om een 'conflict' betrof.

De geboren Zwollenaar werd weer in genade aangenomen en scoorde dit seizoen al zes keer voor de Superboeren. Vorig seizoen kwam Jansen tot 21 treffers, maar de vraag is voor welke club hij na de winterstop moet proberen te scoren. Cambuur lijkt het meest concreet: die club wil Martijn Barto en Oebele Schokker als ruilmiddel inzetten. "We zullen Anco echter niet zomaar laten gaan, want hij is een belangrijke speler", zegt technisch manager Roland Vroomans. Jansen heeft nog een contract tot medio 2015.

Update 3 januari 08.10 uur - 'Cambuur heeft beste papieren om komst Jansen af te ronden'
SC Cambuur lijkt de beste papieren te hebben om Anco Jansen te halen. De 24-jarige middenvelder van De Graafschap zal binnen enkele dagen een beslissing nemen, zo meldt De Telegraaf. Roda JC Kerkrade lijkt geen optie. De Limburgers weten nog niet wat hun nieuwe trainer Jon Dahl Tomasson wil.

Wat is in jouw ogen de beste club voor Anco Jansen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties