Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Capello mag aanblijven als bondscoach van Russische ploeg

Laatste update:

Igor Anansikh, hoofd van het Russisch sportcomité, zegt dat hij Capello bij zich zal roepen om voor het Russisch kabinet tekst en uitleg te komen geven. In januari tekende de ervaren Italiaanse trainer een nieuw riant contract bij de nationale bond, à acht miljoen euro per jaar. Hij tekende bovendien bij tot medio 2018, wanneer Rusland zelf organisator is van het WK.

De Russische politici willen niet dat hun land over vier jaar afgaat en dat is nu wel de angst, gezien de prestaties onder Capello in Brazilië. Als de nationale bond af wil van de 68-jarige coach, moet het hem twee jaarsalarissen betalen, maar dat wil men liever niet. Eerder verdiende hij een vermogen bij Engeland, zonder echt te presteren. Sinds 2008 streek Capello 32 miljoen euro op aan loon: op twee WK's leverde dat welgeteld één zege op.

Update 30 juli 12.50 uur - Capello mag aanblijven als bondscoach van Russische ploeg
Door het dramatische WK in Brazilië stond Fabio Capello onder druk, maar de bestbetaalde bondscoach van de wereld mag aanblijven als eindverantwoordelijke voor het nationale elftal van Rusland. Dat is de uitkomst van gesprekken tussen de 68-jarige trainer en de Russische voetbalbond. Het contract van Capello loopt nog vier jaar door, tot na het WK in eigen land (Rusland).

Fabio Capello is geen goede bondscoach voor Rusland en moet ontslagen worden

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
3
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties