Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Capello moet nog langer wachten op Russisch miljoenensalaris

Laatste update:

"Aan het eind van het jaar moet het probleem zijn opgelost, dan moet Capello zijn geld hebben ontvangen. Het moet weer over voetbal kunnen gaan. Maar de bond moet dit natuurlijk zelf regelen", zei de Minister van Sport op de televisiezender Rusland 2. De RFU kampt met een schuld van zeven miljoen.

Capello liet onlangs weten te zullen opstappen als er niet snel een oplossing zou komen. Hij verdient bij de huidige nummer 23 van de FIFA-wereldranglijst ruim acht miljoen per jaar. Rusland heeft in de kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk overigens maar één keer gewonnen.

Ari
Voormalig AZ-aanvaller Ariclenes da Silva Ferreira, kortweg Ari, gaat Rusland mogelijk helpen op het WK van 2018 in eigen land. De 28-jarige Braziliaan speelt sinds 2010 in de Premjer Liga en heeft aangegeven graag een Russisch paspoort te willen aanvragen. "We staan volledig achter zijn initiatief, want hij is een goede speler", reageert minister Mutko. Ari komt tegenwoordig uit voor FC Krasnodar en speelde eerder voor Spartak Moskou. Hij scoorde dit seizoen al elf keer in 24 officiële wedstrijden.

Update 19 december 19.06 uur - Capello moet nog langer wachten op Russisch miljoenensalaris
De Russische voetbalbond is er nog altijd niet in geslaagd om het salaris van Fabio Capello uit te betalen. De arbeidsdienst Rostrud liet de RFU in november weten dat men het geld uiterlijk 19 december op de rekening van de bondscoach moest storten, maar vanwege financiële problemen is dat dus niet gelukt. De RFU kampt met een begrotingstekort van vijfenhalf miljoen euro. Rostrud, dat de belangen van Capello behartigt, heeft de bond nu één maand uitstel gegeven en anders volgen er sancties. Capello heeft volgens Russische media recht op zo'n vierenhalf miljoen euro.

Is Fabio Capello een geschikte bondscoach voor Rusland?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
3
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
4
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties