Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cardiff City brengt bod uit op Heracles-aanvaller Weghorst

Laatste update:

Het medium spreekt van belangstelling van een Engelse club, al wordt die verder niet bij naam genoemd. Onduidelijk is ook of het daarbij gaat om een vereniging uit de Premier League of uit de Championship. Duidelijk is wel dat Weghorst vanwege de belangstelling van buitenaf ontbrak in het duel met FC Groningen. "Het klopt inderdaad dat er wat speelt", zo gaf de spits zelf na afloop toe.

Weghorst denkt dat de Engelse competitie hem wel ligt, maar de Duitse net zo goed. "Er is nu inderdaad een club die heel serieus is", aldus de aanvaller, die in 47 wedstrijden voor Heracles goed was voor 14 goals. "Dat is ook de reden waarom ik vanavond niet heb gespeeld." De naam van de club hield Weghorst liever voor zich: hij zei dat het nu afwachten is hoe het verder gaat. Zijn club Heracles gaat als nummer vier de winterstop in.

Update 20 december 21.40 uur - Cardiff City brengt bod uit op Heracles-aanvaller Weghorst
De club die achter Wout Weghorst aan zit blijkt Cardiff City te zijn. De vereniging uit Wales heeft zich officieel gemeld bij Heracles Almelo en zelfs al een bod uitgebracht, zo bevestigt zijn management in gesprek met FOX Sports. Cardiff City staat momenteel op de negende plek in de Championship, het tweede niveau van Engeland.

Is Wout Weghorst klaar voor iets nieuws?

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties