Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Carel Eiting heeft operatie aan de knie goed doorstaan

Laatste update:

"Ik heb al langere tijd bij vlagen last, met name van de buitenmeniscus. We hoopten dat een operatie niet nodig zou zijn, maar de klachten bleven helaas terugkomen", legt Eiting zijn keuze uit om een kijkoperatie te ondergaan. "Vandaar dat we nu toch voor deze ingreep gekozen hebben. Met het oog op de lange termijn is dit het beste."

"Ik train gewoon mee en ik zou ook bij de selectie zitten als het kon, maar we hebben toch besloten om te opereren. Er zat te veel vocht in", legt de twintigjarige Ajacied uit. "Als ik op het veld sta kan ik gewoon honderd procent geven, maar het is een klacht die vaker is teruggekeerd. We hebben nu de knoop doorgehakt om er wat aan te doen."

Eiting kwam in het begin van het seizoen regelmatig aan spelen toe, maar raakte gaandeweg het seizoen geblesseerd aan zowel zijn enkel als zijn knie. Sinds de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, op 29 september 2018, kwam hij nog maar een keer in actie voor Ajax: op 19 december deed Eiting 120 minuten mee in de bekerwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Update 22 januari 17.35 uur - Carel Eiting heeft operatie aan de knie goed doorstaan
De operatie van Carel Eiting is goed verlopen, zo meldt de middenvelder zelf via Instagram. De jongeling is inmiddels thuis en wil zo snel mogelijk weer fit worden, zo laat hij weten. Naar verluidt zal de Ajacied circa twee maanden moeten herstellen van zijn knieprobleem.

Meer nieuws

Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
11
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
41
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
158
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
357

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties