Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Carvajal kan nog in WK-groepsfase rentree maken

Laatste update:

In het bijzijn van de medische staf van de Spaanse nationale ploeg én die van Real Madrid heeft Carvajal maandag verschillende medische testen ondergaan. Na een MRI scan is gebleken dat de vleugelverdediger lichte schade heeft opgelopen aan de hamstring, maar dat dit nog kan herstellen voor de start van het WK.

Zodoende zal Carvajal komende week bij de Spaanse ploeg aan zijn herstel werken. Men verwacht dat de verdediger ongeveer drie weken aan de kant zal staan, waardoor het eerste groepsduel met Portugal op 15 juni een race tegen de klok wordt. Indien Carvajal een terugslag krijgt in zijn herstel, kan de Spaanse bondscoach Julen Lopetegui nog een beroep doen op Sergi Roberto (Barcelona) of Héctor Bellerín (Arsenal), die geen deel uitmaken van de Spaanse WK-selectie.

Update 8 juni 22.56 uur - Carvajal kan nog in WK-groepsfase rentree maken
Dani Carvajal moet de eerste twee wedstrijden in Groep B mogelijk missen, bevestigt Julen Lopetegui in de Spaanse media. De rechtsback hersteld goed van zijn hamstringblessure. "Ik ben er zeker van dat hij er klaar voor zal zijn. Ik weet niet of hij alleen de eerste of ook de tweede wedstrijd mist, maar hij voelt zich goed", zo wordt Lopetegui geciteerd.

Snap jij dat de Spaanse bondscoach Dani Carvajal in zijn selectie houdt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties