Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cavani sluit transfer naar Atlético niet uit: 'Het zou kunnen'

Laatste update:

Cavani wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain en op de vraag of Godín met zijn landgenoot over een transfer naar Madrid heeft gesproken, antwoordt hij bevestigend: "Ja, meerdere keren. Hij houdt van de club, hij houdt van Atlético. Hij houdt van de manier waarop wij spelen, want die stijl is vergelijkbaar met onze nationale ploeg en hoe wij in Uruguay tegen voetbal aankijken", aldus Godín.

De 29-jarige Cavani scoorde dit seizoen negentien keer in de Ligue 1 en heeft nog een contract tot medio 2018. Hij vertelde begin april tegen Téléfoot nog dat hij 'de drie moeilijkste jaren' uit zijn loopbaan erop heeft zitten en dat hij na het seizoen 'ongetwijfeld een kans' zou krijgen om met Nasser Al-Khelaifi te praten. Zolang Cavani echter in Parijs speelt, is Godín met José Giménez de enige Uruguayaan in Madrid.

Los Colchoneros eindigden het seizoen op de derde plaats en zagen Barcelona kampioen worden. "Als Barcelona kampioen wordt, doet dat minder pijn omdat Real onze stadsrivaal is. Ik heb veel respect voor Real. Ik haat ze niet of zo, maar ik wil ze wel altijd verslaan", aldus Godín, die zelf nog tot medio 2019 vastligt in Vicente Calderón.

Update 1 juni 10.32 uur - Cavani sluit transfer naar Atlético niet uit: 'Het zou kunnen'
Edinson Cavani heeft toegegeven dat hij met Diego Godín heeft gesproken over Atlético Madrid. "Natuurlijk, hij is onze aanvoerder van het nationale team en praat met alle spelers. Dan wordt er ook wel eens over de clubs gesproken, ja", aldus Cavani. "Of ik naar Atlético Madrid ga? Het zou kunnen, in de voetballerij kan alles snel veranderen. Atlético heeft een erg goede ploeg, maar ik heb nog een doorlopend contract bij Paris Saint-Germain en ben gelukkig in Frankrijk."

Zou Atletico Madrid een geschikte club voor Edinson Cavani zijn?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties