Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Celtic maakt opnieuw melding van Belgische versterking

Laatste update:

"Logan verlaat ons door de grote poort en krijgt opnieuw de kans van zijn leven om zich op het Europese toneel te tonen. We wensen hem veel succes", zo luidt het communiqué van de club uit België. Bailly stond sinds 2012 onder contract bij OH Leuven en wordt bij Celtic, de club van Virgil van Dijk en Derk Boerrigter, collega van landgenoot én nieuwkomer Dedryck Boyata.

Bailly was jaren geleden hét keeperstalent van België. Halverwege het seizoen 2008/09 maakte de doelman, goed voor acht A-interlands, de overstap van RC Genk naar Borussia Mönchengladbach. Dat was geen onverdeeld succes. Hij werd vervolgens uitgeleend aan Neuchâtel Xamax in Zwitserland en RC Genk.

Update 8 juli 17.40 uur - Celtic maakt opnieuw melding van Belgische versterking
Logan Bailly maakt definitief de overstap van OH Leuven naar Celtic. De topclub uit Schotland maakt woensdagmiddag bekend dat de doelman zich aan the Bhoys heeft verbonden. "Dit geeft een geweldig gevoel. Celtic is een grote club met een grote geschiedenis en ik ben erg blij dat ik hier ben", zo vertelt Bailly op de clubsite. Het is voor de doelman zijn derde buitenlandse avontuur, na ervaringen bij Borussia Mönchengladbach en Neuchatel Xamax. Hij gaat de concurrentie aan met Craig Gordon.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
61
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties