Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chelsea bevestigt bod op Rooney, maar ontkent aanbieden duo

Laatste update:

Rooney heeft aangegeven dat hij wil vertrekken bij United, omdat hij sinds de komst van Robin van Persie niet langer de belangrijkste aanvaller is. Vorig seizoen werd de Engels international al vaak ingezet op het middenveld en daar was Rooney totaal niet gelukkig mee. De international wil in de spits spelen, maar weet dat Van Persie de voorkeur krijgt bij United, en wil daarom vertrekken. David Moyes is echter niet bereid om Rooney van de hand te doen.

Arsenal en Chelsea hebben daar geen boodschap aan. De twee Londense clubs willen Rooney graag hebben en Chelsea zou woensdagmorgen een officieel bod hebben uitgebracht. The Blues hadden naar verluidt 11,5 miljoen euro plus de diensten van Luiz of Mata over voor Rooney, maar United was niet te spreken over dit voorstel. Het vermeende bod is opmerkelijk, daar Luiz en Mata in het afgelopen seizoen nog belangrijke basisspelers waren voor Chelsea.

Mourinho lijkt het echter niet te zien zitten in de Braziliaan en de Spanjaard. Al eerder werd in de wandelgangen beweerd dat de coach Luiz en Mata zou willen vervangen en nu lijkt het erop dat Mourinho inderdaad van plan is om het duo te lozen. De 26-jarige Luiz heeft er tweeënhalf jaar bij Chelsea opzitten en de 25-jarige Mata speelt nu twee jaar voor de Londense club. De contracten van beide spelers, die overigens in de belangstelling van vermeende Barcelona staan, lopen nog drie jaar door.

Update 17 juli 14.35 uur - Chelsea bevestigt bod op Rooney, maar ontkent aanbieden duo
Het komt niet vaak voor dat een club een afgewezen bod bevestigd, maar Chelsea heeft dat woensdag wel gedaan. The Blues laten weten dat zij Manchester United inderdaad een voorstel hebben gedaan voor Wayne Rooney, maar zij ontkennen dat David Luiz en/of Juan Mata zijn aangeboden. Volgens Chelsea waren er in het bod op Rooney geen spelers betrokken.

Manchester United had het bod moeten accepteren

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties