Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Chelsea en Arsenal bereiken akkoord; vrijdag medische keuring'

Laatste update:

Zijn management reageerde op Twitter geïrriteerd op het bericht van Lee Clayton, verslaggever van de Daily Mail: "Lee, zoals we je verteld hebben, is er nog geen akkoord bereikt voor de transfer van Petr Cech. Zodra er meer nieuws is, zal Petr dat bevestigen." De 33-jarige Cech heeft de tweet van zijn management (Sports PR Company) geretweet en hoopt dinsdag meer duidelijkheid te krijgen.

In de Engelse media wordt gesproken over een transfersom van 11 miljoen pond, omgerekend zo'n 15,2 miljoen euro. Mocht dat bedrag kloppen, dan wordt Cech de duurste speler van over de 32 jaar aller tijden. Het huidige record staat op naam van Fabio Cannavaro, die op 32-jarige leeftijd voor 11,5 miljoen euro van Juventus naar Real Madrid ging. Cech heeft er elf jaar bij Chelsea op zitten en speelde 333 competitieduels voor de club.

Update 24 juni 18.38 uur - 'Cech volgende week medisch gekeurd bij nieuwe werkgever'
De transfer van Petr Cech naar Arsenal is nog altijd niet in kannen en kruiken en voorlopig hoeft er ook nog geen mededeling van de club verwacht te worden. Arsenal en Chelsea hebben nog geen akkoord bereikt over een transfersom en volgens Sky Sports zal Cech pas volgende week medisch gekeurd worden. De Tsjechisch international geniet momenteel van zijn vakantie.

Update 26 juni 11.07 uur - 'Chelsea en Arsenal bereiken akkoord; vrijdag medische keuring
Petr Cech wordt niet volgende week, maar deze vrijdag medisch gekeurd bij Arsenal. Dat meldt de BBC. De clubs zouden reeds een akkoord hebben bereikt en de 33-jarige doelman zou met the Gunners zelf ook al tot overeenstemming zijn gekomen.

Petr Cech zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties