Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chelsea en Atlético lijken alsnog akkoord over Filipe Luis

Laatste update:

Chelsea heeft naar verluidt een bod van zestien miljoen euro op de 29-jarige verdediger geaccepteerd; zes miljoen euro minder dan het aankoopbedrag van een jaar geleden. Filipe Luis kwam in zijn eerste seizoen op Stamford Bridge maar tot 24 officiële optredens voor de Londenaren; Mourinho deed in de Premier League slechts 13 keer een beroep op de Braziliaan. César Azpilicueta kreeg steevast de voorkeur.

Nu keert Filipe Luis dus terug bij Atlético, waarmee hij in het seizoen 2013/14 kampioen van Spanje werd en de Champions League-finale mee haalde. De back, die op een blauwe maandag nog even bij Ajax speelde, stond al vier seizoenen onder contract bij Atlético en kwam in die periode tot 127 competitieduels in de Primera División. Zijn komst betekent waarschijnlijk slecht nieuws voor Guilherme Siqueira, die een jaar geleden als opvolger van Filipe Luis werd gekocht van Granada. Volgens de Spaanse media moet Siqueira nu vertrekken.

Update 25 juli 11.55 uur - 'Chelsea vraagt opeens meer geld aan Atlético voor back'
Filipe Luis is al een paar dagen in Spanje en zou zelfs al medisch zijn gekeurd bij Atlético Madrid, maar zijn terugkeer bij de club is nog altijd niet afgerond. Chelsea schijnt op het laatste moment toch nog meer geld te hebben gevraagd voor de linksback en de onderhandelingen zijn nu nog steeds gaande. Dat meldt AS. Atlético hoopt Filipe Luis voor vijftien miljoen euro terug te kunnen kopen, maar Chelsea wil dus wat meer. De Engelsen betaalden vorig jaar zelf 22 miljoen aan Atlético voor de verdediger.

Update 25 juli 15.22 uur - Chelsea en Atlético lijken alsnog akkoord over Filipe Luis
Chelsea vroeg op het laatste moment nog iets meer geld, maar Filipe Luis keert desondanks terug naar Atlético Madrid. AS claimt dat de deal zaterdag alsnog is afgerond en dat Atlético zestien miljoen euro zal gaan betalen. Het nieuws is nog niet bevestigd op de websites van de clubs.

Na een jaar keert Filipe Luis terug bij Atlético Madrid. #chelsea #miskoop #exajacied #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Filipe Luís is niet goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties