Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Chelsea gaat talent beboeten na kritiek via Instagram'

Laatste update:

"Je offert veel op, je werkt hard, harder, je geeft meer dan wordt verwacht en meer dan je kan omdat je nou eenmaal van voetbal houdt. En wat krijg je terug? Letterlijk niets. Klaar. Dit gezegd hebbende zal ik echter door blijven strijden met dezelfde vastberadenheid en betrokkenheid", aldus de Belgisch jeugdinternational, die in 2012 zich aansloot bij de Londenaren.

Zijn broer Lamisha, die voetbalt bij het Spaanse UE Llagostera, steunt de jongeling door bij het bericht Chelsea nogmaals te bekritiseren: "Het lijkt erop dat Chelsea niet eens weet wat de club heeft als ze Cristiano Ronaldo en Lionel Messi in de jeugdacademie hebben zitten." Musonda, die nog tot medio 2019 vastligt op Stamford Bridge, was naar verluidt in gesprek met Chelsea over een nieuwe verbintenis.

Update 11 oktober 12.12 uur - 'Chelsea gaat talent beboeten na kritiek via Instagram'
Charly Musonda moet zijn Instagram-post waarin hij kritiek leverde op Antonio Conte bekopen met een boete, zo meldt de Daily Mirror woensdag. De twintigjarige aanvaller plaatste maandag een bericht op het sociale medium met onder meer de woorden 'Je offert veel op, en wat krijg je terug? Niets!'. Die boodschap werd later onderschreven door zijn broer Lamisha Musonda, zelf ook oud-jeugdspeler van the Blues.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties