Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chelsea heeft vergunning voor peperdure Willian ook binnen

Laatste update:

Een week geleden zag het er nog naar uit dat Willian aan de slag zou gaan bij Tottenham Hotspur. De Londenaren waren bereid hun eigen transferrecord te verbreken om de komst van de Braziliaan mogelijk te maken: gesproken werd van een bedrag van 35 miljoen euro. Willian was begin vorige week al in Londen voor een medische keuring, maar het afronden van de deal duurde en duurde maar.

Nu is duidelijk dat the Spurs definitief achter het net vissen. Datzelfde geldt overigens voor Liverpool, dat in een eerder stadium al veel belangstelling toonde. Chelsea meldde zich recent pas bij Willian en zou een bod van 37 miljoen euro hebben gedaan aan diens club Anzhi. Daarnaast werd de Zuid-Amerikaan een interessante aanbieding gedaan. De clubs zijn er inmiddels uit, net als Willian en Chelsea zelf.

The Blues melden echter ook dat er woensdag nog een hoorzitting op het programma staat, aangaande de werkvergunning van Willian. Voetballers van buiten de Europese Unie mogen niet zomaar aan de slag in de Premier League: daaraan zijn strenge voorwaarden verbonden. Woensdag moet duidelijk worden of Willian daadwerkelijk uit mag zien naar een werkvergunning, of dat Chelsea verder moet kijken.

Door de komst van Willian wordt het nu wel erg druk op het middenveld van Chelsea. José Mourinho kan al beschikken over onder anderen Eden Hazard, Oscar, Juan Mata, Kevin De Bruyne, André Schürrle, Marco van Ginkel, Frank Lampard en Victor Moses. Er werd direct gesproken over een vertrek van Mata, maar dat is volgens Mourinho niet aan de orde. "De selectie moet sterker worden. We willen meer kwaliteit, niet minder kwaliteit", zei hij eerder al.

Update 28 augustus 14.51 uur - Chelsea heeft vergunning voor peperdure Willian ook binnen
Willian gaat definitief aan de slag bij Chelsea. The Blues maakten zondag al wereldkundig een akkoord te hebben gesloten met Anzhi Makhachkala over zijn transfer, maar zeiden er toen bij dat er woensdag pas een beslissing zou vallen over het verkrijgen van een werkvergunning. Het is nu gelukt en dus mag de Braziliaanse middenvelder gaan spelen voor the Blues. Hij heeft voor vijf jaar getekend."Dit is een droom die uitkomt", zegt de 25-jarige Willian trots. Naar verluidt is er zo'n 35 miljoen euro met de transfer gemoeid.

Is Willian een noodzakelijke aankoop voor Chelsea?

Meer nieuws

AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
2
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
8
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties