Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chelsea laat Kenedy alvast medische keuring ondergaan

Laatste update:

"Kenedy is niet langer speler van Fluminense", laat men weten, zonder daarbij de naam van zijn nieuwe club te onthullen. Het heeft er echter alle schijn van dat het om Chelsea gaat, want die clubs is de laatste tijd meermaals genoemd. Er is naar het lijkt een geldbedrag van 8,9 miljoen euro gemoeid met de transfer van de talentvolle aanvaller. Iets meer dan de helft is voor Fluminense en de rest gaat naar de Banco BMG en zaakwaarnemer Evandro Ferreira.

"Behalve het geld dat we verdienen aan zijn verkoop heeft de club nu Edson compleet in handen", laat Fluminense ook nog weten. Hij was maar voor een deel eigendom van de club en naar het lijkt liggen nu zijn volledige transferrechten bij de club uit Rio de Janeiro. Die raakt met Kenedy een begaafd talent kwijt. Hij debuteerde op zijn zeventiende in het eerste van Flu en speelde sindsdien 29 wedstrijden in de Braziliaanse competitie, hoofdzakelijk als invaller. Zijn contract liep nog tot medio 2018 en tal van clubs toonden net als Chelsea belangstelling.

Manchester United, Internazionale, Barcelona, AS Monaco, Olympique Lyon en VfL Wolfsburg zaten naar verluidt ook allemaal achter de tiener aan. Na Nathan, die over is gekomen van Atlético Paranaense, en Cristian Manea die werd weggehaald bij het Roemeense Viitorul is Kenedy aanwinst nummer drie voor Chelsea voor het seizoen 2015/16. Het ligt in de lijn der verwachting dat de drie jonge aankopen niet op Stamford Bridge blijven, maar elders worden gestald in binnen- of buitenland. Mogelijk ziet Vitesse nog een speler komen, naast Lewis Baker die geleend zal worden.

Update 8 juli 9.24 uur - Chelsea laat Kenedy alvast medische keuring ondergaan
Het zal niet lang meer duren voor Chelsea aankondigt zich te versterken met Robert Kenedy Nunes do Nascimento, kortweg Kenedy. Dinsdagavond onderging het talent uit Brazilië een medische keuring bij the Blues, zo wordt woensdag bekendgemaakt in de Engelse media. Zijn club Fluminense kondigde bijna twee weken geleden al aan dat het de transferrechten van Kenedy (die maar voor 55 procent in bezit waren van Flu) had verkocht. Daar kregen de Brazilianen naar verluidt 8,9 miljoen euro voor van Chelsea.

Denk jij dat Kenedy kans van slagen heeft bij Chelsea?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties