Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chelsea neemt afscheid van icoon: 'Ik wil mijn kinderen zien opgroeien'

Laatste update:

Dat Emenalo na tien jaar heeft besloten zijn biezen te pakken, betekent slecht nieuws voor Roman Abramovich. De steenrijke eigenaar van de Londense club ziet in de Nigeriaan een van de weinige vertrouwelingen. Emenalo is in het verleden weleens gebotst met Conte, maar heeft zowel binnenskamers als naar buiten uit altijd zijn steun uitgesproken aan de Italiaan.

Chelsea heeft onder het bewind van Emenalo drie keer de landstitel verovert, maar ook een keer de FA Cup, de League Cup, de Europa League en de Champions League. Conte is de tiende manager waarmee de oud-voetballer moest samenwerken. Abramovich was afgelopen week op het trainingscomplex en Emenalo heeft waarschijnlijk toen de kwestie met de Rus besproken.

Er zou veel spanning hebben geheerst tussen Emenalo, Conte en directeur Marina Granovskaia, waarbij de twee laatstgenoemden niet meer met elkaar zouden spreken. Engelse media stellen dat Emenalo niet langer in dit krachtenveld wilde acteren. Eerst werkte Emenalo als assistent op Stamford Bridge en hij was sinds 2011 actief als technisch directeur.

Update 6 november 21.48 uur: Chelsea neemt afscheid van icoon: 'Ik wil mijn kinderen zien opgroeien'
Michael Emenalo heeft maandag officieel zijn afscheid als technisch directeur van Chelsea aangekondigd. De Nigeriaan was sinds 2007 werkzaam op Stamford Bridge, eerst als scout en later als assistent-trainer en technisch directeur. "Na tien fantastische en succesvolle, maar veeleisende jaren is het een lastige beslissing om te stoppen", zegt hij op de clubsite van the Blues. Emenalo ontkent dat een gespannen relatie met manager Antonio Conte ten grondslag ligt aan zijn vertrek. "Het is volledig mijn eigen beslissing en de reden is simpel. Ik wil mijn jonge kinderen zien opgroeien en een stapje terug doen om het werk dat ik hier verricht heb te aanschouwen."

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties