Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chelsea stalt Miazga na mislukte periode in Frankrijk in Championship

Laatste update:

Zondag, na de 1-0 nederlaag tegen Angers, sprak Halilhodzic nog cryptisch op de persconferentie. "Ik weet niet wat er allemaal achter mijn rug gebeurt. Sommigen chanteren me zelfs... Er gebeuren veel verkeerde dingen en ik ben diep bedroefd." Inmiddels is Halilhodzic duidelijker: hij beweert dat Miazga een rugblessure heeft geveinsd om eerder te kunnen terugkeren bij zijn eigenlijke werkgever Chelsea. Zijn verhuurperiode zou eigenlijk het hele seizoen duren.

"Wat ik zei over chantage, ging over Matt Miazga", legt Halilhodzic uit. "Hij verzekerde me dat hij last had van zijn rug. Maar nadat we hem onderzochten, bleek er niets aan de hand te zijn. Hij wilde de club gewoon verlaten. Vanochtend (maandagochtend, red.) was Miazga in Engeland bij Chelsea, zonder iemand hier te waarschuwen. Zulke dingen irriteren me. Maar het moet maar eens klaar zijn, ook al stelt het me enorm teleur."

Miazga, elfvoudig international van de Verenigde Staten, werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Vitesse. Voor die club kwam hij 55 keer in actie in de Eredivisie. Bij Nantes ging het minder goed: dit seizoen deed hij slechts acht keer mee. Zijn laatste optreden dateert van 7 oktober, wat meteen de debuutwedstrijd was voor trainer Halilhodzic. Miazga zal de laatste anderhalve week van januari waarschijnlijk gebruiken om een nieuwe club te zoeken.

Update 25 januari 13.54 uur - Chelsea stalt Miazga na mislukte periode in Frankrijk in de Championship
Matt Miazga maakt het seizoen af bij Reading, zo maken the Royals via de officiële kanalen bekend. De 23-jarige verdediger, die in het verleden voor Vitesse speelde, werd in de eerste seizoenshelft door Chelsea verhuurd aan FC Nantes. Aan die huurperiode kwam afgelopen week een einde, nadat hij volgens trainer Vahid Halilhodzic een rugblessure veinsde om de club te kunnen verlaten.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
2
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties