Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chelsea wenst Ba veel succes in nieuw avontuur bij Besiktas

Laatste update:

Voorzitter Fikret Orman heeft reeds bevestigd dat De Zwarte Adelaars bezig zijn met de 29-jarige Ba. "Hij is een uitmuntende speler over wie we al langere tijd in gesprek zijn met Chelsea. Chelsea wilde aanvankelijk 12,5 miljoen euro, maar we onderhandelen nu over een prijs waarover wij ook tevreden kunnen zijn. Als de deal is afgerond, informeren wij de media." Volgens LigTV huurt Besiktas de spits voor één jaar.

Chelsea zal de helft van het salaris van de twintigvoudig international voor zijn rekening blijven nemen. Ba was in januari ook al dicht bij een transfer naar Besiktas, maar het lijkt nu alsnog tot een samenwerking te komen. De ex-speler van onder meer Newcastle United moet Hugo Almeida opvolgen bij de derde club van Istanbul. Vorig seizoen kwam Ba tot acht goals en drie assists voor the Blues.

Update 16 juli 11.40 uur - Besiktas bevestigt onderhandelingen met Chelsea over Ba
Besiktas heeft woensdagmorgen via de aandelenmarkt laten weten dat de onderhandelingen met Chelsea over een transfer van Demba Ba van start zijn gegaan. De 29-jarige aanvaller zit momenteel in een vliegtuig van de British Airways en landt rond 12.00 uur in Istanbul. Het lijkt erop dat de Senegalees voor één seizoen op huurbasis gaat spelen voor De Zwarte Adelaars.

Update 16 juli 13.40 uur - Chelsea-spits arriveert in Istanbul en tekent bij Besiktas
Demba Ba is de nieuwe spits van Besiktas. De Turkse grootmacht meldde woensdagochtend al dat er onderhandelingen gaande waren inzake de spits van Chelsea em niet veel later zette Ba voet op Turkse bodem. Sociale media werden overspoeld met foto's van Ba op weg naar het stadion van Besiktas en de club maakt op de officiële website melding van zijn komst. Ba gaat bij Besiktas met rugnummer 9 spelen.

Update 18 juli 12.40 uur - Chelsea wenst Ba veel succes in nieuw avontuur bij Besiktas
Chelsea maakt vrijdagmiddag het vertrek van Demba Ba naar Besiktas officieel. De club uit Londen wenst de 29-jarige aanvaller veel succes in Turkije. Besiktas maakte woensdag al melding van de komst van Ba, die in Londen weinig uitzicht op speeltijd had en later deze maand met zijn nieuwe werkgever aantreedt tegen Feyenoord, in het kader van de derde voorronde van de Champions League.


Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties