Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Chileens international wil naar Bayer: 'Het gaat niet om geld'

Laatste update:

De club uit Duitsland heeft volgens Zero Hora een bod van negen miljoen op de veertigvoudig international van Chili uitgebracht, terwijl Olympique Marseille heeft toegezegd tot twaalf miljoen te willen gaan. Leicester biedt dus het meest van allemaal. Aránguiz moet zelf nog tot overeenstemming komen met the Foxes, maar het is zeer de vraag of dat gaat gebeuren.

"Leicester heeft inderdaad gezegd vijftien miljoen te willen bieden en het verschil met de aanbiedingen van Leverkusen en Marseille is dan ook groot. Leicester wil Aránguiz bovendien een absurd hoog salaris betalen, maar de wil van de speler is wet. Op dit moment ligt er dus geen akkoord", zegt Internacional-voorzitter Vitório Píffero.

Aránguiz begon zijn carrière bij Cobreloa in zijn vaderland en kwam via onder meer Colo Colo en Universidad de Chile in de winter van 2014 op huurbasis bij Internacional terecht. De club uit Porto Alegre nam hem vorig jaar zomer definitief over en bond Aránguiz tot medio 2018 aan zich. El Príncipe, zoals hij ook wel wordt genoemd, werd eerder gelinkt aan clubs als Manchester City, Arsenal en Chelsea.

Update 1 augustus 19.05 uur - Chileens international wil naar Bayer: 'Het gaat niet om geld'
Charles Aránguiz gaat niet naar Leicester City. De middenvelder heeft de aanbieding van the Foxes afgeslagen omdat hij naar Bayer Leverkusen wil, zo laat hij weten aan Globo Esporte: "Het gaat niet om geld. Ik wil niet naar Leicester, want Leverkusen is een betere club. Daar wil ik naartoe. Ik hoop dat de directie en de fans van Internacional mij begrijpen, want dit is een belangrijke stap voor mij", aldus Aránguiz.

Denk jij dat Charles Aránguiz naar Leicester City gaat?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
22
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
12
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties