Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chinezen vragen uitstel aan ADO: 'Kost veel meer tijd dan verwacht'

Laatste update:

"Het benodigde bedrag moet uiterlijk donderdagavond bij de notaris zijn", vertelt grootaandeelhouder Mark van der Kallen in Voetbal International. Eigenaar Hui Wang heeft dan acht weken de tijd gehad om over de brug te komen. "Vrijdagochtend weten we dus meer. Als het geld er niet is, zullen we ons beraden over de toekomst."

Mocht de overnamesom, zo'n acht miljoen euro, niet tijdig op de Haagse rekening zijn gestort, dan blijft Van der Kallen voorlopig in het bezit van zijn aandelenpakket. "De club staat er momenteel heel goed voor, zowel sportief als financieel", zegt hij.

Update 11 september 12.49 uur - Chinees geld niet op tijd in Den Haag: 'Maar het wórdt afgerond'
De overname van ADO Den Haag door het Chinese marketingebedrijf United Vansen blijft aan twijfel onderhevig. De club wil het beloofde bedrag van zo'n acht miljoen euro uiterlijk donderdagavond ontvangen, maar het ziet ernaar uit dat de Aziaten die deadline niet gaan halen. Algemeen directeur Maarten Fontein blijft desondanks hoopvol. "Deze deal wórdt afgerond", zegt hij monter in gesprek met BNR Nieuwsradio.

Volgens Fontein is een betalingstermijn van acht weken sowieso aan de korte kant. Hij noemde dat 'ambitieus' van ADO. "Maar de Chinese partij dacht dat het wel binnen acht weken rond zou zijn. Elke financiële transactie moet worden goedgekeurd door de Chinese overheid: waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe?", legt hij uit. Hij wil de Chinezen nog eens twee maanden de tijd geven om over de brug te komen.

Update 11 september 17.24 uur - Chinezen vragen uitstel aan ADO: 'Kost veel meer tijd dan verwacht'
United Vansen heeft inmiddels officieel aangegeven dat het verkrijgen van goedkeuring van de Chinese overheid, benodigd voor de betaling van de koopprijs van de aandelen in ADO Den Haag, veel meer tijd kost dan verwacht. Om die reden kan de transactie niet binnen de overeengekomen termijnen worden afgerond. "United Vansen geeft aan de transactie graag door te willen zetten en heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling meer tijd gevraagd om de formaliteiten in China af te ronden", meldt ADO via de officiële kanalen.

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
0
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
11
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
6
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties