Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Clubloze John traint 'gewoon' nog mee bij beloften FC Twente

Laatste update:

Nadat Fulham hem oppikte, werd John langzaam gebracht. In zijn eerste halve seizoen in Londen maakte hij vier doelpunten in acht wedstrijden en was de kop er vast af. In zijn tweede seizoen had hij het moeilijker, maar in jaar drie op Craven Cottage scoorde John elf keer in de Premier League. Toch ging het daarna minder met de in Liberia geboren spits. Na verhuurperioden bij Leicester City, Watford en NEC begon hij aan een wereldreis.

John, die tweemaal uitkwam voor het Nederlands elftal, speelde sinds 2009 achtereenvolgens voor Roeselare, Chicago Fire, Qabala FK in Azerbeidzjan, Mes Sarcheshmeh in Iran, Barnet FC in Engeland, Piast Gliwice in Polen en tenslotte bij Pittsburgh Riverhounds in de Verenigde Staten. Bij die laatste club speelde hij tot afgelopen zomer en maakte hij vier goals in twaalf wedstrijden op het derde profniveau.

Sinds hij vertrok bij FC Twente diende John al met al dus elf verschillende clubs. Over twee weken wordt de spits 29 jaar en nu houdt hij zijn conditie op peil bij zijn eerste Nederlandse club. Of er ook een contract voor hem in zou zitten bij de beloften is nog onduidelijk. Voor het vlaggenschip lijkt hij niet meer in aanmerking te komen. Alfred Schreuder heeft ruim de keus voorin en bovendien is men bezig Orlando Engelaar vast te leggen voor het middenveld. Dat heeft al de nodige tijd en moeite gekost.

Update 2 oktober 8.50 uur - John ziet 'meer perspectief' in Deventer en vertrekt bij FC Twente
Collins John trainde een dag mee bij FC Twente, maar langer is de aanvaller niet gebleven. John zag meer perspectief bij Go Ahead Eagles en besloot zijn geluk te gaan beproeven in Deventer, zo meldt het Algemeen Dagblad. Vorig seizoen liep John ook al stage bij Go Ahead Eagles, maar destijds lukte het hem niet om een verbintenis in de wacht te spelen.

Update 2 oktober 13.40 uur - Clubloze John traint 'gewoon' mee bij beloften FC Twente
Collins John trainde donderdag 'gewoon mee' bij Jong FC Twente. De berichtgeving dat dat de spits mee zou trainen bij Go Ahead Eagles berust niet op waarheid, zo meldt TC Tubantia. John houdt zijn conditie op peil in Enschede, waar hij de eerste stappen in zijn loopbaan zette.

Hoop jij dat Collins John weer in Nederland gaat voetballen?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
31
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties