Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Clubloze Marcellis traint vanaf vandaag mee bij PEC Zwolle

Laatste update:

Routinier Dirk Marcellis, die in de winterstop aansloot bij NAC en direct tot aanvoerder werd gebombardeerd, maar niet kon voorkomen dat de ploeg van Maaskant naar de Jupiler League degradeerde, lijkt alleen zijn conditie op peil te houden in Brabant en is duidelijk over zijn sportieve toekomst. "Dat ik blijf, is vrijwel uitgesloten", geeft de voormalig PSV- en AZ-verdediger aan.

Daarnaast meldt Omroep Brabant-verslaggever Ronald Sträter via Twitter dat er clubs uit de Eredivisie zijn die belangstelling hebben getoond voor Elson Hooi, zaterdagmiddag tegen de amateurs van Madese Boys nog de uitblinker aan NAC-zijde; SC Cambuur zou een van de geïnteresseerden zijn. Maaskant liet voorts weten dat Manchester City-huurling Divine Naah misschien bij NAC blijft, als de Engelsen voor hem geen club op het hoogste niveau vinden. Naah zelf staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in Breda.

Update 13 juli 09.45 uur - Clubloze Marcellis gaat meetrainen bij PEC Zwolle
Dirk Marcellis is deze week op proef bij PEC Zwolle, zo meldt de club uit Overijssel maandagmorgen via de officiële kanalen. De ex-speler van PSV, AZ en NAC Breda traint vanaf maandag mee. Ook gaat de centrale verdediger van 27 jaar deze week mee op trainingskamp naar het Gelderse Wissel. Daar verblijft de selectie van trainer Ron Jans tot en met vrijdag.

Denk je dat NAC Breda nog veel spelers kwijtraakt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties