Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cole ontkomt ondanks excuses niet aan straf van Chelsea

Laatste update:

Volgens het rapport bestaan er flinke verschillen tussen de eerste verklaring van Cole over het incident en latere verklaringen die de linksachter heeft afgelegd. Zo zou Cole bij zijn eerste verhoor op 28 oktober het woord 'zwart' niet in de mond genomen hebben. Op 3 november drong Chelsea-secretaris David Barnard er bij de FA op aan dat het woord 'zwart' wel in de verklaring opgenomen moest worden; Cole zou die tekst uit de mond van Ferdinand gehoord hebben.

De verklaring van Cole is niet als overtuigend bewijs aangedragen; daarmee impliceert de bond eigenlijk dat Cole wellicht niet de waarheid heeft gesproken. "Hahaha goed gedaan FA, ik heb zeker gelogen, stelletje rukkers", luidt ongeveer de vertaling van de tekst die Cole even later op Twitter plaatste. De tweet krijgt ongetwijfeld een staartje.

Update 5 oktober 16:50 uur - Cole komt tot bedaren en biedt excuses aan voor rukker- tweet
Ashley Cole heeft zijn excuses aangeboden voor de opmerkelijk tweet die hij vrijdag de wereld inslingerde. De international legt in een statement uit waar de opmerking vandaan kwam. "Ik was net klaar met trainen en zag het statement van de FA op een tv voorbij komen. Ik stoorde me daar enorm aan en heb vervolgens in the heat of the moment dat bericht verstuurd. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor mijn commentaar over de FA."

Update 6 oktober 19.25 uur - Cole ontkomt ondanks excuses niet aan straf van Chelsea
Ashley Cole heeft reeds zijn excuses aangeboden voor de tweet die hij vrijdag verstuurde en die betrekking had op de schorsing van ploeggenoot John Terry, maar de linksback van Chelsea heeft daarmee niet kunnen voorkomen dat zijn club hem zal berispen. "We hebben een social media policy en aan de hand daarvan zal Ashley Cole gestraft worden voor zijn tweet van gisteren", tekende Engelse media op uit de mond van Chelsea-trainer Roberto Di Matteo. "Ik ben overigens niet tegen sociale media, in die wereld leven we nu eenmaal. Als je ze verstandig geberuikt is er geen enkel probleem."

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties