Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Colombiaanse goalgetter heeft laatste woord: 'Zijn wens is cruciaal'

Laatste update:

Dat is het bedrag dat als gelimiteerde transfersom in het contract van de Colombiaan was opgenomen. De clubs hebben de transfer nog niet bevestigd, maar het is geen geheim dat i Rossoneri concreet in de markt zijn voor Jackson, want vicevoorzitter Adriano Galliani was woensdag in Oporto om met Cha Cha Cha te onderhandelen.

De zaakwaarnemer van Jackson liet eerder in O Jogo weten dat de toekomst van zijn cliënt 'zo goed als' vaststaat: "De komende dagen zal het duidelijk worden, hij gaat in ieder geval naar een grote Europese club. Porto zal 35 miljoen ontvangen", sprak Luiz Henrique Pompeo. Milan heeft overigens ook nog altijd belangstelling voor Zlatan Ibrahimovic van Paris Saint-Germain.

Update 11 juni 11.05 uur - Colombiaanse goalgetter heeft laatste woord: 'Zijn wens is cruciaal'
Het is aan Jackson Martínez of hij komend jaar daadwerkelijk in Milaan voetbalt. Volgens Adriano Galliani is de deal met FC Porto rond en hangt het nu af van de speler zelf. "Er is veel interesse in de speler, dus zijn eigen wensen zijn cruciaal", zegt de voorzitter van AC Milan. Martínez is momenteel met zijn land Colombia in voorbereiding op de Copa América, die donderdag van start gaat in Chili.

'35 miljoen euro is een goede prijs voor Jackson Martínez'

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties