Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Conte overweegt vertrek bij Italiaans team na doodsbedreigingen'

Laatste update:

Dat laatste, goede nieuws is inmiddels bevestigd, maar de spanningen zijn nog niet verdwenen. John Elkann, voorzitter van Fiat, grootaandeelhouder van Juve, haalde vrijdag al uit naar bondscoach Antonio Conte: "Conte is geen clubcoach meer, hij is nu slechts iemand die spelers selecteert. Dat zijn twee totaal verschillende banen. Maar misschien wil hij herinnerd worden als de bondscoach waarbij de meeste spelers geblesseerd raakten. Waarom worden spelers gedwongen om zo hard te trainen bij de nationale ploeg?", bromde hij.

Conte, die in het verleden met veel succes bij Juve werkzaam was, baalde behoorlijk van die kritiek. Volgens Italiaanse media zou hij zelfs serieus overwegen om te stoppen als bondscoach; zeker nu hij op internet met de dood is bedreigd. "Ik zag hem vanmorgen en hij trilde helemaal", zegt bondsvoorzitter Carlo Tavecchio. "Na alle ophef die vrijdag is ontstaan, is hij op internet met de dood bedreigd. Of ik wil reageren op de woorden van Elkann? Nee, dat wil ik niet. Juventus heeft Italiaanse voetbalgeschiedenis geschreven."

Update 28 maart 16.06 uur - 'Conte overweegt vertrek bij Italiaans team na doodsbedreigingen'
Het Italiaans elftal speelt zaterdagavond onder leiding van bondscoach Antonio Conte tegen Bulgarije, maar het is onduidelijk of de trainer nog lang aan zal blijven in zijn huidige functie. Conte werd door supporters van Juventus met de dood bedreigd, nadat Juve-middenvelder Claudio Marchisio bij de nationale ploeg geblesseerd raakte, en volgens Italiaanse media overweegt hij om zijn ontslag in te dienen.

-
Denk je dat Antonio Conte zal vertrekken als bondscoach van de Italiaanse ploeg?

Meer nieuws

Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
3
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
5
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
25
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
35
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties