Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Controversiële rode kaart Anwar El Ghazi geseponeerd

Laatste update:

Nadat Jonathan Kodjia geblesseerd op de grond bleef liggen, drongen de spelers van Aston Villa erop aan dat de bal uitgespeeld zou worden. Toen Klich de bal ontving, besloot hij echter enigszins onverwachts door te spelen. De voormalig middenvelder van onder meer PEC Zwolle, FC Twente en FC Utrecht dribbelde het strafschopgebied in en schoot in de verre hoek raak. Direct nadat hij de bal tegen de touwen had geschoten, werd hij belaagd door tegenstanders. Nadat Klich door zijn ploeggenoten ontzet was, ging het tumult elders op het veld verder.

Bamford probeerde El Ghazi weg te trekken bij een opstootje, maar hij duwde de spits van Leeds van zich af. De Engelsman gaf de indruk dat hij in het gezicht geraakt werd en nadat de rust was wedergekeerd, was El Ghazi de enige speler die door Attwell met een rode kaart bestraft werd. "Ik heb het teruggezien en denk er hetzelfde over als iedereen. Het zou me enorm verbazen als deze rode kaart niet kwijtgescholden wordt. We zullen dan zeker in beroep gaan", laat Smith weten in gesprek met Sky Sports.

Marcelo Bielsa instrueerde zijn manschappen uiteindelijk vanaf de zijkant om Aston Villa direct de gelijkmaker te laten maken. "Ik vroeg het hem en hij zei direct: 'Nee, daar ben ik het mee eens'. Hij bood zijn excuses aan, dus ik zei dat ze ons een doelpunt moesten laten maken. Ze hebben erover gesproken en stonden het toe, daar heb ik respect voor. Klich heeft na de wedstrijd ook zijn excuses aangeboden", vervolgt de manager van the Villans. "Hij zei: 'Ik had het niet moeten doen, het was verkeerd'. Complimenten aan Leeds en Bielsa dat ze het ons lieten rechtzetten."

Albert Adomah tekende uiteindelijk voor de gelijkmaker, al probeerde Pontus Jansson een treffer nog te voorkomen. "We hebben het doelpunt simpelweg teruggegeven, iedereen heeft de feiten gezien", zo reageert Bielsa. "We hebben onze interpretatie van de feiten laten zien door hen te laten scoren. Het Engelse voetbal staat bekend om zijn sportiviteit, dus ik hoef verder niet uit te leggen waarom we dit hebben gedaan."

Update 30 april 18.35 uur - Controversiële rode kaart Anwar El Ghazi geseponeerd
De controversiële rode kaart die Anwar El Ghazi afgelopen weekeinde ontving namens Aston Villa in het veelbesproken duel met Leeds United (1-1) is geseponeerd, zo meldt zijn club dinsdag via de officiële kanalen. De voormalig Ajacied werd in een tumultueuze slotfase van het veld gestuurd nadat hij Patrick Bamford van zich af zou hebben geslagen, maar de rode kaart is inmiddels geseponeerd. Daardoor kan El Ghazi dit seizoen nog in actie komen.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties