Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Copa Libertadores-finale mogelijk in Santiago Bernabéu'

Laatste update:

De Superclásico werd zaterdag ontsierd, toen de spelersbus van Boca aankwam bij stadion El Monumental van River. De bus werd bekogeld met onder meer traangas. Twee spelers van Boca moesten naar het ziekenhuis, terwijl veel andere spelers onwel werden. Hoewel de CONMEBOL in eerste instantie niets wilde weten van het annuleren van de wedstrijd, werd het duel toen toch afgelast en verplaatst naar zondag.

Zondagmiddag (Nederlandse tijd) diende Boca echter een verzoek in bij de bond om het duel opnieuw te verplaatsen. "Gisteravond werden de partijen het erover eens dat de wedstrijd alleen onder veilige omstandigheden gespeeld zou worden. Vanwege het geweld rond het stadion, de omvang ervan en de gevolgen die het geweld heeft gehad voor de ploeg, vindt Boca niet dat de omstandigheden goed genoeg zijn om nu wel te spelen", schreef men in een statement.

River wilde de wedstrijd wel laten doorgaan en president Domínguez liet voor het statement van Boca nog weten dat het duel zou doorgaan. Hij bevestigt nu echter dat er een nieuw moment gevonden zal moeten worden voor de wedstrijd. Naar verluidt had de wens van Boca om het duel te verplaatsen vooral te maken met het ernstige letsel van aanvoerder Pablo Pérez, die glasscherven in zijn oog kreeg en nu verband om heeft. Volgens Argentijnse media wordt dinsdag een nieuwe datum geprikt. Het eerste duel eindigde in 2-2.

Update 27 november 16.40 uur - Superclásico wordt begin december buiten Argentinië ingehaald
De return van de finale van de Copa Libertadores tussen River Plate en Boca Juniors wordt op 8 of 9 december ingehaald, zo maakt de CONMEBOL via de officiële kanalen bekend. De wedstrijd, die afgelopen weekeinde afgelast werd na een aanval op de spelersbus van Boca Juniors, zal niet in Argentinië afgewerkt worden. De CONMEBOL maakt in een later stadium een neutrale plaats bekend waar de Superclásico afgewerkt zal worden.

Update 27 november 18.20 uur - Boca Juniors ziet nieuwe datum niet zitten en dreigt met gang naar CAS
Boca Juniors is het niet blij met de beslissing van de Zuid-Amerikaanse voetbalfederatie CONMEBOL om de finale van de Copa Libertadores op 8 of 9 december op een neutrale locatie te spelen. "We hebben bij de CONMEBOL aangegeven dat deze data voor ons niet acceptabel zijn. Als het moet, stappen we naar het sporttribunaal CAS", laat voorzitter Daniel Angelici weten in een korte verklaring. De preses pleitte eerder al voor de diskwalificatie van River Plate na de ongeregeldheden van afgelopen weekend.

Update 29 november 15.47 uur - 'Copa Libertadores-finale mogelijk in Santiago Bernabéu'
De finale van de Copa Libertadores wordt mogelijk afgewerkt in het Santiago Bernabéu in Madrid. De Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL besloot reeds dat de finale buiten Argentinië moet worden afgewerkt. Eerder werden Asunción, Doha en Miami genoemd als mogelijke locaties, maar volgens diverse Spaanse media, waaronder AS en Marca, wordt het Madrid. Boca Juniors en River Plate zouden akkoord zijn met het voorstel om de wedstrijd op 8 of 9 december af te werken in het stadion van Real Madrid. De Koninklijke gaat dat weekend op bezoek bij Huesca.

-

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
32
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties