Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cruijff na 23 jaar terug in officiële functie bij Ajax

Laatste update:

De nieuwe structuur van het bestuur zou ervoor moeten zorgen dat de directie van de club en de Raad van Commissarissen (RvC) beter met elkaar gaan samenwerken. Op dit moment is er een uitvoerende directie en een controlerende RvC. Ajax hoopt hiermee dat de commissarissen beter op de hoogte zijn over de gang van zaken binnen de club. Op deze manier zou de RvC meer invloed kunnen uitoefenen op de club.

Het is nu aan de aandeelhouders om te bepalen wat er gaat gebeuren. Maandag staat er een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gepland, waarbij een stemming zal worden gedaan. De club zelf heeft bijna driekwart van de aandelen in handen en heeft dus een grote stem. Mocht er voor een eenlaags model worden gestemd, dan krijgen commissarissen als Johan Cruijff en Edgar Davids meer macht binnen de club.

Update 12:35 uur - 'Cruijff niet aanwezig op aandeelhoudersvergadering'
Ajax vergadert maandag over de invoering van een nieuw bestuursmodel, terwijl het in de lijn der verwachting ligt dat de aandeelhouders ook hun groene licht zullen geven aan de nieuwe Raad van Commissarissen. Johan Cruijff zal echter ontbreken op de vergadering, zo weet De Telegraaf. De vier overige kandidaten voor de nieuwe raad van commissarissen, Steven ten Have, Marjan Olfers, Paul Römer en Edgar Davids, zullen wel aanwezig zijn.

Update 14:03 uur - Cruijff na 23 jaar terug in officiële functie bij Ajax
Het heeft ruim twee decennia geduurd, maar Johan Cruijff is weer officieel in dienst bij Ajax. Het clubicoon behoort nu samen met Steven ten Have, Marjan Olfers, Paul Römer en Edgar Davids tot de nieuwe Raad van Commissarissen (Rvc) van de Amsterdammers. Hoewel hij een officiële functie nooit zag zitten, ging Cruijff na uitvoerig overleg overstag voor een commissariszetel. De toezegging dat de stem van Cruijff zwaarwegend zou zijn bij de aanstelling van een nieuwe directeur blijkt volgens De Telegraaf echter niets om het lijf te hebben. Tsheu-la Ling, zijn nummer één kandidaat, werd afgewezen. Cruijff accepteerde die nederlaag.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties