Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cruijff over ontslag: 'Ze doen maar, ik lig er niet wakker van'

Laatste update:

Cruijff was in februari aangesteld om de in de versukkeling geraakte topclub bij te staan in zijn 'constante zoektocht naar verbetering', zoals het bestuur van Guadalajara destijds liet weten. In de eerste weken na zijn komst presteerde Chivas plotseling goed, maar al snel vielen de resultaten weer tegen. Twee weken geleden verloor de club in de strijd om het landskampioenschap in eerste ronde van de play-offs van Toluca.

Clubeigenaar Jorge Vergara wilde Cruijff in eerste instantie twee jaar de tijd geven, maar heeft de samenwerking met de Nederlander na negen maanden beëindigd. In Mexicaanse voetbalcommentaren krijgt Vergara ervan langs, meldt De Telegraaf: "Wie wil er nog voor Chivas werken?", klonk het in het populaire sportprogramma Futbol en Serio Punto. "Hij stuurt je om 't minste weg."

Update 3 december 9.55 uur - Cruijff reageert verbaasd op nieuws uit Mexico: 'Ik weet van niks'
Johan Cruijff is niet langer de technisch adviseur van Chivas Guadalajara, zo heeft de Mexicaanse club via de eigen website wereldkundig gemaakt. De Nederlandse oud-topvoetballer is daarvan zelf echter niet op de hoogte gebracht. "Ik weet van niks", laat de verbaasde Cruijff maandag weten aan De Telegraaf. "Ik hoor het ook nu pas. Ik ben aan het uitzoeken hoe het zit."

Update 7 december 11.46 uur - Cruijff over ontslag: 'Ze doen maar, ik lig er niet wakker van'
Chivas Guadalajara maakte via de officiële kanalen bekend afscheid te nemen van Johan Cruijff als adviseur, maar de legendarische nummer veertien weet nog altijd van niets. Tegenover NUsport verzekert hij er echter niet slechter door te slapen. "Ik lig er echt niet wakker van. Ze doen maar. Als ik me daar ook nog druk om moet maken, er zijn belangrijkere dingen."

Vind je het vreemd dat Johan Cruijff ontslagen is?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties