Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Cruijff praat eindelijk met Jonk over problemen bij Ajax

Laatste update:

De 68-jarige oud-speler- en trainer heeft donderdag al gesprekken gevoerd met onder anderen directeur voetbalzaken Marc Overmars, directeur marketing Edwin van der Sar en assistent-trainer Dennis Bergkamp. Hij gaat vrijdag om de tafel met hoofd opleidingen Wim Jonk en hoofd talentontwikkeling Ruben Jongkind. Jonk en Jongkind staan intern lijnrecht tegenover Overmars, trainer Frank de Boer en Bergkamp.

De beide kampen verschillen van visie en inzicht en Cruijff zou meer harmonie moeten brengen in het geheel. Vanwege zijn drukke agenda kon het orakel niet eerder tijd vrijmaken om zijn oude liefde te bezoeken en met de betrokkenen in gesprek te gaan. Op verzoek van de raad van commissarissen zijn de directie en het technisch hart de voorbije maanden al wel aangeschoven bij workshops om meer inzicht te krijgen in andermans aandachtsgebied.

Cruijff zette in 2010 de zogeheten 'fluwelen revolutie' in bij Ajax. Als gevolg daarvan vertrok Martin Jol als trainer en verscheen Frank de Boer ten tonele. Daarnaast werd besloten geen forse salarissen meer te betalen binnen de selectie en mochten er geen grote, overbodige aankopen meer worden gedaan: de focus moest op de jeugdopleiding. Onder De Boer werd Ajax vervolgens viermaal op rij kampioen, dit seizoen ging de titel naar PSV.

Update 23 mei 17.40 uur - Cruijff praat eindelijk met Jonk over problemen bij Ajax
Johan Cruijff heeft zaterdag dan eindelijk met Wim Jonk gesproken over de interne strubbelingen binnen Ajax. De legendarische nummer veertien was te gast bij de Copa Amsterdam en liep daar Jonk, hoofd jeugdopleidingen van Ajax, tegen het lijf. Dat meldt AT5. Wat de twee hebben besproken, is niet bekend.

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties