Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Crystal Palace-verdediger zal na autocrash volledig herstellen

Laatste update:

Souaré liep bij de aanrijding verwondingen op aan zijn kaak en dijbeen. Hij moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Oogetuigen zeggen volgens de Daily Mirror dat de Mercedes, met Souaré achter het stuur, over de middenberm heen gereden was en zo in botsing kwam met een tegenligger.

"Het spijt ons dat we moeten bevestigen dat Pape Souaré gisteren betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk. Hij is naar het ziekenhuis in Londen gebracht en wordt daar verzorgd aan zijn verwondingen. Onze gedachten zijn bij Pape en zijn familie", aldus een statement op de clubsite. Souaré kwam dit seizoen drie keer in actie. Hij speelde 56 wedstrijden sinds hij in 2015 OGC Lille verliet voor Crystal Palace.

Update 13 september 19.12 uur - Crystal Palace-verdediger zal na autocrash volledig herstellen
Crystal Palace heeft dinsdagavond goed nieuws kunnen melden over Pape Souaré, die zondag betrokken raakte bij een serieus auto-ongeluk. "Hij is vanmorgen geopereerd aan zijn kaak en aan zijn dijbeen en dankzij de geweldige hulp die hij heeft gekregen, wordt verwacht dat hij volledig zal herstellen", zo meldt Palace in een statement. De club dankt vooral de London Air Ambulance, die razendsnel ter plaatse was en Souaré naar het ziekenhuis bracht.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties