Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Dak De Grolsch Veste mogelijk ingestort door beeldscherm

Laatste update:

Vrijwilligers zullen zich woensdag en donderdag voegen bij de mensen die bezig zijn met het herstel. Hun taak wordt het verwijderen van beschadigde stoeltjes, om vervolgens nieuwe erop te monteren. "Het nieuwe tribunevak heeft een capaciteit van vierduizend zitplaatsen. Tijdens het ongeval waren nog niet alle stoeltjes gemonteerd. Ook de nog ontbrekende stoeltjes worden nu door de fans vastgeschroefd", aldus een woordvoerder van FC Twente aan persbureau ANP.

Door de perikelen rondom de ingestorte tribunes was al bekend dat AZ zonder uitsupporters af zal reizen naar Enschede. Benfica mag daarentegen wél supporters meenemen als het gaat om de kwalificatiewedstrijd voor de Champions League. De Europese voetbalbond houdt zijn poot stijf en wil dat fans van de Portugezen gewoon welkom zijn. Daardoor zijn er minder kaarten beschikbaar voor fans van FC Twente.

Update 10 augustus 15:39 uur - FC Twente kan in eigen stadion aantreden tegen Benfica
FC Twente kan de play-offronde van de Champions League definitief in de eigen Grolsch Veste afwerken. De Europese voetbalbond (UEFA) heeft het stadion van de Enschedeërs, waar begin juli een deel van het dak instortte, veilig genoeg bevonden voor de eerste wedstrijd tegen Benfica. Dat duel staat volgende week dinsdag op het programma. In de derde voorronde week Twente nog uit naar het GelreDome in Arnhem. Zaterdag speelt FC Twente in de competitie thuis tegen AZ en bij dit duel kunnen 24.800 toeschouwers aanwezig zijn. Daarbij zijn geen fans van de Alkmaarders.

Update 17 augustus 11:50 uur - Raad stelt tijdsdruk aan de kaak bij ramp De Grolsch Veste
De Onderzoeksraad voor de Veiligheid heeft een tussentijdse rapportage gepresenteerd in het onderzoek naar de dakinstorting in De Grolsch Veste. Deze zomer kwam een deel van het dak van het stadion van FC Twente naar beneden tijdens een verbouwing. Het onderzoek is nog niet afgerond, de raad wil volgens RTV Oost verder nog vaststellen hoe het kan dat er zoveel mensen aan het werk waren terwijl de bouw in een gevaarlijke fase was. De raad vraagt zich af of tijdsdruk daarbij een rol speelde. Op 7 juli stortte een deel van de overkapping van het stadion in. Twee bouwvakkers kwamen daarbij om het leven.

Update 14:44 uur - Dak De Grolsch Veste mogelijk ingestort door beeldscherm
Het dak van De Grolsch Veste is mogelijk ingestort door het beeldscherm dat eraan hing. Dat laat ingenieur Snelling van de Universiteit Twente weten aan RTV Oost. Er misten nog stabiliteitspanten aan de constructie. Volgens Snellink werd de rest van het stadion op dezelfde manier gebouwd, maar ging het altijd goed omdat er niets zwaars aan werd gehangen. Overigens nemen de bouwers van het stadion het advies over de herbouw van de overkapping over van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Het definitieve rapport wordt in april 2012 verwacht.

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties