Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Dan komt clubbelang boven het belang van René Trost te staan'

Laatste update:

Roda maakt op de website van de club bekend dat in 'goed onderling overleg' is besloten om de samenwerking per direct stop te zetten. Hieraan liggen de sportieve resultaten van de laatste weken ten grondslag. De assistent-trainers Rick Plum en Regillio Vrede en keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder zullen voorlopig de verantwoordelijkheid over het eerste elftal dragen.

Trost werd in juni 2014 aangesteld als hoofdtrainer van Roda, als opvolger van Jon Dahl Tomasson. Roda speelt dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden en hoopt vervolgens via de nacompetitie alsnog te kunnen promoveren.

Update 8 april 9.30 uur - 'Dan komt clubbelang boven het belang van René Trost te staan'
René Trost is niet ontslagen bij Roda JC Kerkrade: de trainer is dinsdagavond zelf opgestapt. "Op een gegeven moment komt het clubbelang boven het belang van René Trost te staan", heeft de coach laten weten aan L1. Zijn voormalig assistenten Rick Plum en Regillio Vrede maken het seizoen af in Kerkrade en moeten proberen om de huidige nummer drie van de Jupiler League alsnog terug te brengen naar de Eredivisie. "Misschien dat de nieuwe man het net iets anders kan neerzetten, waardoor ze het uiteindelijk toch halen. Dat zou ik me wel wensen", maakt de vijftigjarige Limburger duidelijk.

Eerste Divisie
Sparta Rotterdam
6 - 0
Roda JC Kerkrade

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
1
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
1
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
11
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
2
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties