Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Daniel Alves gaat transfer afronden en zet voet op Turijnse bodem

Laatste update:

In gesprek met Sky Italia doet de verdediger er niet moeilijk over. "Ik ben altijd al gelukkig, maar nu meer dan ooit tevoren. Ik heb heel veel zin om naar Juventus te gaan, om prijzen te pakken in Italië en Europa. Ik heb erg veel gewonnen in Barcelona, maar nu is de tijd aangebroken om te gaan genieten van Italië en om Juventus naar de top van Europa te loodsen", klinkt het.

"Wat Barcelona betreft: dat is tot ziens en niet vaarwel. Vroeg of laat keer ik daar terug, want ik ben en blijf een blaugrana-fan", verzekert Dani Alves vrijdag. De Italiaanse media stellen dat Dani Alves vrijdagochtend zijn profielfoto op WhatsApp al aanpaste naar een shirt van Juventus en dat zijn contract in Turijn maandag officieel bevestigd wordt.

Update 18 juni 22.10 uur - Dani Alves maandag in Italië verwacht voor medische keuring
Dani Alves zal waarschijnlijke aankomende maandag medisch gekeurd worden bij Juventus. De vleugelverdediger wordt nu al geruime tijd met een overstap naar de Italiaanse kampioen in verband gebracht, maar er is nog altijd niets officieels naar buiten gebracht. Daar zou dus wel eens spoedig verandering in kunnen komen, als we de Italiaanse media mogen geloven.

Update 26 juni 20.41 uur - Daniel Alves gaat transfer afronden en zet voet op Turijnse bodem
De overgang van Daniel Alves naar Juventus staat op het punt om afgerond te worden. De Italiaanse topclub maakt zondagavond via de officiële kanalen bekend dat de verdediger van Barcelona in Turijn is aangekomen, om de laatste formaliteiten af te ronden. Zo zal de Braziliaan maandag een medische keuring ondergaan en daarna zijn handtekening onder een contract zetten.

Hé, wie hebben we daar in Turijn?! Daniel Alves! Wachten op witte rook!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 26 juni 2016

Een goede stap van Dani Alves?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties