Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Danny kan volgende wedstrijd zomaar bij de selectie zitten'

Laatste update:

De coach van de Amsterdammers liet zich onlangs lovend uit over Hoesen en gaf aan dat de aanwinst 'op de deur klopte'. "De woorden van De Boer zijn een extra stimulans", vertelt de aanvaller op de website van SEG International. "Er kan zomaar een kans komen en dan moet ik zorgen dat ik er sta als de trainer me nodig heeft", beseft Hoesen.

Dat niet iedereen direct enthousiast was toen Ajax hem een contract aanbood deert de spits niet. "Ik houd van uitdagingen en het zou mooi zijn om het eerste te halen. Sommige mensen vragen zich af wat die Hoesen nu bij Ajax moet, maar dat prikkelt me alleen maar. Ik wil laten zien dat ik het wel kan halen. Mijn droom is het eerste te halen. Bovendien kan ik hier alleen maar beter worden. De leerschool van Ajax is misschien wel de beste van de wereld. Daar wil ik gebruik van maken."

Update 28 september 09.20 uur - 'Danny kan volgende wedstrijd zomaar bij de selectie zitten'
Frank de Boer liet zich al eerder lovend uit over Danny Hoesen en benadrukt in de Limburger nogmaals dat de aanvaller mogelijk al snel zijn debuut voor het eerste elftal zal maken. "Danny doet het ontzettend goed", zegt De Boer. "Ik ben zeer tevreden over zijn ontwikkeling. Hij kan zomaar de volgende wedstrijd bij mijn selectie zitten en moet er dan ook staan." Ajax speelt zaterdagavond de topper tegen FC Twente.

Denk je dat Danny Hoesen snel gaat debuteren in Ajax 1?

Meer nieuws

Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
10
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
48
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
14
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties