Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Datum bekend van kort geding De Graafschap tegen KNVB

Laatste update:

De Graafschap ziet daardoor geen andere uitweg dan het aanspannen van een kort geding. "Gezien het falen van met name de licentiecommissie van de KNVB, vinden wij, samen met onze juristen, dat wij recht hebben op een plek in de Eredivisie", zegt Zuil. "Het is gezien het licentiereglement normaal gesproken immers ondenkbaar dat er bij een dergelijk vals spel (van FC Twente, red.) nog een plek bestaat in de Eredivisie."

Daar denkt de KNVB echter anders over, zo bleek tijdens het gesprek met Van Oostveen. "We gaan nu in een spoed kort geding vragen of de rechter opnieuw naar de gang van zaken wil kijken. We knokken voor onze eigen plek op het hoogste niveau, maar zeker ook ter voorkoming van een dergelijk falend systeem in de toekomst. Daar is heel voetballend Nederland namelijk de dupe van, dit mag nooit meer gebeuren."

Update 27 juni 19.25 uur - Datum bekend van kort geding De Graafschap tegen KNVB
Het kort geding dat De Graafschap heeft aangespannen tegen de KNVB dient dinsdagmiddag 5 juli. De Doetinchemmers dachten door een besluit van de licentiecommissie inzake FC Twente toch in de Eredivisie te kunnen blijven, werden aan het lijntje gehouden en kregen later van de beroepscommissie te horen toch gedegradeerd te zijn. De Superboeren vinden dat de licentiecommissie heeft gefaald en proberen via de rechter alsnog een plek in de Eredivisie af te dwingen.

De Graafschap heeft gelijk

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties