Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Boer garandeert Boilesen geen basisplaats bij rentree

Laatste update:

Een hamstringblessure speelde Boilesen de laatste maanden parten. Net als Kolbeinn Sigthórsson verbleef hij geruime tijd in de ziekenboeg, maar een rentree wordt steeds realistischer. "Het gaat elke dag beter. Maandag speel ik met het reserveteam mee. Als dat goed gaat, hoop ik volgende week zaterdag bij de selectie van het eerste te zitten", zegt de Deen in Ekstrabladet. Na zijn wegvallen verving Daley Blind hem links achterin, maar de kans is groot dat Frank de Boer weer kiest voor de speler met wie hij het seizoen aanving in augustus,

De periode die achter hem ligt was zwaar voor Boilesen, zo zegt de linksback. "Het kost veel mentale kracht om rustig aan je herstel te werken, terwijl je het liefst iets doet waar je zoveel passie voor hebt", aldus de getalenteerde verdediger, die zegt veel steun te hebben ontvangen van zijn familie. Als Boilesen terugkeert, moet Ajax alleen nog Sigthórsson langere tijd missen. Hoe lang Miralem Sulejmani uit de roulatie is, moet nog duidelijk worden. Toby Alderweireld, André Ooijer, Gregory van der Wiel en Derk Boerrigter moeten over niet al te lange tijd terugkeren.

Update 3 februari 15:44 uur - De Boer garandeert Boilesen geen basisplaats bij rentree
Nicolai Boilesen is op de weg terug na zijn blessure en nadert weer fitheid. De Deense linksback stond geruime tijd aan de kant, maar hoopt maandag mee te doen met Jong Ajax en in de loop van volgende week aan te sluiten bij de Ajax-selectie, die zich voorbereidt op een duel met NAC Breda. Boilesen mag er echter niet van uitgaan dat hij zijn basisplaats zomaar terugwint. "Nicolai traint weer met de groep mee en dat ging donderdag en vrijdag heel goed. Hij staat te popelen om zijn rentree te maken, maar dat gaat allemaal in goed overleg met de medische staf", zegt Frank de Boer.

Aan AjaxLife benadrukt de trainer dat Ajax tijdens Boilesens revalidatie al zuinig omsprong met de verdediger. "We zijn en blijven voorzichtig met Nicolai. Misschien dat hij op de bank zit tegen NAC, maar laten we eerst zijn terugkeer bij Jong Ajax maar eens afwachten", houdt De Boer een slag om de arm. Boilesen raakte in de topper tegen PSV in september flink geblesseerd en speelde sindsdien niet meer.

Wie zie jij het liefst als linksback bij Ajax?

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
34
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
46
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties