Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United

Laatste update:

Dortmund kreeg in de winter een behoorlijke kwaliteitsinjectie, toen het Sancho tijdelijk overnam van Manchester United en Ian Maatsen tijdelijk losweekte bij Chelsea.

De Nederlander en Engelsman wisten de clubleiding van die Borussen allebei te overtuigen in het slotstuk van het seizoen. Voor hen wacht nog een Champions League-finale, tegen Real Madrid, maar wat betreft Dortmund ligt het oordeel al klaar.

En dat is dat het duo ook volgend seizoen in het Signal Iduna Park te bewonderen moet zijn. Bij beide transfers werd door de Duitsers geen koopoptie bedongen, maar toch leeft de hoop dat het tweetal volgend seizoen de geel-zwarte kleuren draagt.

Daarvoor zal Dortmund wel moeten putten uit de dit seizoen verdiende Champions League-inkomsten. Want hoewel een langer verblijf van Sancho bij Manchester United niet heel reëel lijkt, is men in Engeland niet van plan om de technicus voor een appel en een ei van de hand te doen.

58 miljoen euro is het bedrag waarmee Dortmund wat betreft the Mancunians over de brug zal moeten komen. Daarmee zou Sancho verreweg de duurste inkomende transfer ooit van Dortmund worden.

Dat record is nu nog in handen van Ousmane Dembélé, die voor 35 miljoen euro overkwam van Stade Rennes en met behoorlijke winst uiteindelijk werd doorverkocht aan FC Barcelona.

Mogelijk breken die Borussen zelfs twee keer het transferrecord, daar de ploeg ook Maatsen graag definitief overneemt van Chelsea. Volgens de Duitse tak van Sky Sport heeft de Nederlander een afkoopclausule van 35 tot 40 miljoen euro in zijn contract staan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties