Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'De getallen die we lezen over de shirtverkoop kloppen niet'

Laatste update:

Zowel in Madrid als in Colombia is er volgens de krant sprake van een 'James Mania' en de shirts van de kersverse Real-aankoop vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Op de officiële website van de Champions League worden de shirts inclusief bedrukking verkocht voor liefst 99,93 euro per stuk. Het is niet bekend welk deel hiervan ook daadwerkelijk naar Real gaat.

De 23-jarige Rodríguez werd dinsdagavond gepresenteerd in Santiago Bernabéu, die behoorlijk gevuld was. In totaal kwamen er naar verwachting tussen de 40.000 en 45.000 supporters van Real naar het stadion om Rodríguez welkom te heten. De Colombiaan is nu weer op vakantie en sluit in augustus aan bij zijn nieuwe ploeggenoten.

Update 6 augustus 18.40 uur - 'De getallen die we lezen over de shirtverkoop kloppen niet'
Sport berichtte dat er in 48 uur tijd 345.000 shirts van James Rodríguez verkocht waren, maar de vraag is of dat juist is. Een woordvoerder van adidas in Madrid laat weten dat de shirtverkoop momenteel niet zo snel gaat: "De getallen die we lezen in de media kloppen in ieder geval niet. Het staat niet dicht bij de realiteit", meldt een persman. Rodríguez is inmiddels begonnen met trainen bij Real.

Denk je dat James Rodríguez gaat slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties