Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Graafschap legt Van Kouwen zelfs twee jaar vast

Laatste update:

De Weertenaar begon elf jaar geleden bij Willem II en speelde sindsdien voor FC Eindhoven, VVV-Venlo en Roda JC Kerkrade. Van Kouwen kreeg in december 2010 te horen dat er bij hem een kwaadaardige darmpoliep was geconstateerd. Terwijl hij bezig was met chemotherapie liet VVV weten dat zijn contract niet zou worden verlengd.

Onlangs ging een documentaire over Van Kouwen in première, getiteld Wedstrijd van zijn leven. Daarin blikte hij zelf terug op de strijd die hij voerde tegen de ziekte. Van Kouwen kwam tot dusverre tot 224 duels in het betaald voetbal. Met De Graafschap zal hij een poging wagen promotie richting de Eredivisie af te dwingen.

Update 21 juni 14:40 uur - De Graafschap legt Van Kouwen zelfs twee jaar vast
Frank van Kouwen staat de aankomende twee jaar onder contract bij De Graafschap. De 31-jarige verdediger werd donderdag gepresenteerd in stadion De Vijverberg. Het afgelopen halve seizoen speelde Van Kouwen bij FC Eindhoven. De Superboeren verklaren op de officiële website heel blij te zijn met de komst van de routinier naar Doetinchem. Woensdag leek het er nog op dat Van Kouwen voor een seizoen zou tekenen, maar nu is duidelijk dat het om een tweejarig contract gaat.

"We zijn heel blij met de komst van Frank en hadden hem al een tijdje op de korrel. Van de week hebben we een akkoord bereikt. We verwachten en hopen dat hij een toegevoegde waarde gaat worden. Hij kan eventueel ook nog de stap naar de Eredivisie maken. Op dat niveau heeft hij jarenlang gespeeld", zegt Roland Vroomans, technisch manager. Ook trainer Pieter Huistra is blij. "Hij is het type speler dat niet mag ontbreken in een selectie: goed en ervaren", aldus Huistra.

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
33
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties