Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Graafschap neemt maandag besluit: 'We hopen te promoveren'

Laatste update:

De Graafschap onderzoekt of er juridische stappen mogelijk zijn tegen de KNVB. "We zijn er nog niet klaar mee. We gaan met onze jurist bekijken wat er mogelijk is", zegt commercieel directeur Martine Zuil volgens TC Tubantia. De licentiecommissie van de KNVB oordeelde eerder nog dat FC Twente was gedegradeerd. Nu de licentiecommissie is overruled, is het volgens Zuil de vraag hoe geloofwaardig die commissie nog is.

"Deze uitspraak is een vrijbrief voor alle clubs om maar wat aan te rommelen. Je komt er uiteindelijk toch wel mee weg. Of de beroepscommissie is beïnvloed door het faillissement waar FC Twente mee dreigde? Dat denk ik wel. De lobby die de laatste dagen is gevoerd, heeft een grote rol gespeeld."

Update 19 juni 18.33 uur - De Graafschap neemt maandag besluit: 'We hopen te promoveren'
De Graafschap beslist maandag of het juridische stappen onderneemt tegen de KNVB. De club laat in een verklaring aan Omroep Gelderland weten dat advocaten zich momenteel over de stukken buigen. De Superboeren spelen komend jaar in de Jupiler League, omdat de beroepscommissie bepaalde dat FC Twente tóch op het hoogste niveau actief mag blijven. "Als wij niet mogen knokken, dan weet ik het niet meer. Ik hoop deze week te promoveren", aldus manager commerciële zaken Martine Zuil.

Denk je dat De Graafschap nog kans heeft om tóch in de Eredivisie te blijven?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
1
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
6
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
16
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
187
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties