Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Guzman meldt zich met blessure af bij Van Gaal

Laatste update:

Van Gaal zei vrijdag dat de oproep voor Depay 'eigenlijk nog te vroeg is', maar dat hij 'weinig andere smaken heeft'. De aanvaller mag daarom aan de bondscoach laten zien wat hij kan. Andere opvallende namen in de selectie zijn die van Gregory van der Wiel en Nigel de Jong, die lange tijd ontbraken in de plannen van Van Gaal, maar nu weer terug zijn. Jasper Cillessen van Ajax vervangt de geblesseerde Jeroen Zoet van PSV.

Meer: ‘Moeten we wel naar het EK met het Nederlands elftal? Ik zou gewoon afbellen’ | Koeman: ‘Hun belang voor het team is reden om ze niet af te schrijven’

Oranje speelt op 11 oktober in de Amsterdam ArenA tegen Hongarije en gaat vier dagen later op bezoek bij Turkije. Voor de manschappen van Van Gaal staat er weinig meer op het spel, want Nederland heeft zich al gekwalificeerd voor het WK van volgend jaar in Brazilië. Hongarije en Turkije kunnen nog tweede worden in de poule en hebben de punten nog wel hard nodig.

Update 7 oktober 09.40 uur - De Guzman meldt zich met blessure af bij Van Gaal
Jonathan De Guzman zal voorlopig op zes interlands voor het Nederlands elftal blijven staan. De middenvelder van Swansea City was opgeroepen voor de WK-kwalificatieduels met Hongarije en Turkije, maar heeft zich wegens een liesblessure afgemeld. Dat weet De Telegraaf. De Guzman deed zondag ook al niet mee met Swansea tegen Southampton: hij moet twee weken rust houden.

Volledige selectie:

Doel: Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jasper Cillessen (Ajax)

Verdediging: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi (beiden Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV)

Middenveld: Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (AC Milan), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)

Aanval: Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Memphis Depay (PSV) en Ricky van Wolfswinkel (Norwich City).

-
Het is terecht dat Memphis Depay is geselecteerd

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
4
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
53
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
3
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties