Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Jong stelt beslissing uit en laat KNVB in onzekerheid

Laatste update:

De KNVB ziet in De Jong de eventuele nieuwe bondscoach voor Jong Oranje en bij Go Ahead is hij in beeld om de onlangs vertrokken Foeke Booy op te volgen als hoofdtrainer. Eindhoven is bereid om de coach voor een afkoopsom van anderhalve ton te laten gaan, zo meldt het weekblad maandagavond.

De Jong wordt overigens ook genoemd als kandidaat-trainer bij FC Utrecht, de club waarvoor hij liefst 370 wedstrijden speelde. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin en ik heb niet voor niets onlangs mijn contract met een jaar verlengd. En dat in het voetbal alles mogelijk is, dat is wel bekend. Voorlopig telt alleen de uitdaging in Eindhoven", zei hij afgelopen donderdag. De Jong wordt ook wel 'Mister FC Utrecht' genoemd.

Update 1 april 07.41 uur - Begeerde De Jong mag met andere partijen onderhandelen
Jean-Paul de Jong lijkt bezig aan zijn laatste seizoen als coach van FC Eindhoven, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 44-jarige oefenmeester heeft van de clubleiding toestemming gekregen om met andere partijen te praten en hij is dat volgens het dagblad ook aan het doen. De Jong zette in januari nog zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2016 en dus kan de Jupiler League-club een afkoopsom bij een eventueel vertrek tegemoet zien.

Update 3 april 16.55 uur - De Jong stelt beslissing uit en laat KNVB in onzekerheid
Jean-Paul de Jong wenst vooralsnog geen duidelijkheid te verschaffen over zijn toekomst. De coach mag van zijn club FC Eindhoven onderhandelen, maar weigert volgens Voetbal International om de knoop door te hakken. Dat komt door de toenemende interesse: naast de KNVB zou De Jong ook kandidaat zijn bij FC Utrecht en Go Ahead Eagles.

Zou Jean-Paul de Jong een geschikte bondscoach voor Jong Oranje zijn, denk je?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
160

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties