Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Ligt keert na zware hersenschudding terug op trainingsveld

Laatste update:

Hoe lang Ajax geen beroep kan doen op De Ligt, is nog onduidelijk. Dit seizoen kwam hij inclusief de wedstrijd tegen Vitesse tot tien officiële optredens. Vorig seizoen debuteerde De Ligt in de hoofdmacht en noteerde hij 23 optredens. Mogelijk wordt maandag meer duidelijk over de medische toestand van de jonge mandekker.

Na de wissel van De Ligt kwam Vitesse via Milot Rashica op 0-2 in Amsterdam. Eerder had Guram Kashia de score al geopend met een kopbal uit een voorzet van Thomas Bruns. Ajax speelde vooral in de eerste helft onthutsend zwak.

Update 24 september 18.55 uur - De Ligt verblijft nacht in ziekenhuis na harde botsing
Matthijs de Ligt liep zondagmiddag in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Vitesse een zware hersenschudding op na een botsing met Tim Matavz. De verdediger werd per brandcard afgevoerd en zal vannacht ter observatie in het ziekenhuis verblijven, zo laat de Amsterdamse club weten via de officiële kanalen.

Update 27 september 15.50 uur - De Ligt keert na zware hersenschudding terug op trainingsveld
Matthijs de Ligt is woensdag alweer teruggekeerd op het trainingsveld bij Ajax, zo meldt de club via officiële kanalen. De verdediger liep in de thuiswedstrijd tegen Vitesse een zware hersenschudding op en verbleef een nacht in het ziekenhuis, maar is snel hersteld. Het is echter nog onzeker of Ajax-trainer Marcel Keizer in het uitduel tegen sc Heerenveen, komende zondag, een beroep op De Ligt kan doen.

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
18
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties