Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: De Nooijer verschijnt toch weer op trainingsveld van FC Dordrecht

Laatste update:

"We moeten één lijn trekken", verklaarde de oefenmeester van de Jupiler League-club destijds over het te hoge percentage vet. "We hebben geregeld dit soort metingen en hij zat er nu boven. Dit overkomt hem nu één keer. Het zal hem vast niet nog eens overkomen." De bedoeling was dat De Nooijer deze week weer zou trainen bij Dordrecht: "Hij sluit volgende week dinsdag, als het dan al goed zit met dat percentage, gewoon weer aan."

Inmiddels is De Nooijer junior echter vertrokken bij de Schapenkoppen. "Het contract is met wederzijds goedvinden ontbonden", laat Youssif Hamzaoui, zaakwaarnemer van de verdediger, donderdag weten aan PZC. Hamzaoui zegt niets over de reden van de contractontbinding. "Dat is aan FC Dordrecht."

Cerezo Hilgen en Anthony Berenstein moesten eerder al (mede) door een te hoog vetpercentage bij de club vertrekken. Bradley de Nooijer debuteerde vorig seizoen in het betaald voetbal en werd direct een vaste basisspeler. Hij kwam tot 36 duels in de Jupiler League bij de nummer negentien van vorig seizoen.

Update 10 augustus 17.22 uur - De Nooijer verschijnt toch weer op trainingsveld van FC Dordrecht
Bradley de Nooijer is terug op het trainingsveld van FC Dordrecht, zo meldt RTV Rijnmond. De verdediger houdt echter alleen zijn conditie op peil. De zoon van trainer Gérard de Nooijer ging vorige week op proef bij MVV Maastricht, maar dat liep op niets uit. De oefenmeester laat weten dat zijn zoon vroeg of hij weer kon meetrainen. "De directie heeft daar 'ja' op gezegd", aldus De Nooijer senior. "Alles is mogelijk. MVV werd het niet, want er kwam iets tussen. Engeland was ook een optie. Hij gaat hier meetrainen en dan kijken wat er op zijn pad komt."

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
3
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
71
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties