Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Deal tussen zakenlieden en eigenaar Roda JC afgeketst

Laatste update:

Roda, dat financieel onder druk staat, heeft met Korotaev een intentieverklaring getekend dat hij de aandelen van eigenaar Frits Schrouff op termijn kan overnemen. Er is echter nog geen enkele overdracht geweest en de club sprak deze week in Kerkrade uitgebreid met twee mogelijke kandidaat-investeerders, zo schrijft het regionale dagblad. Beiden kregen een rondleiding op het Parkstad Limburg Stadion en jeugdcomplex Kaalheide, waarna een dinergesprek in Heerlen volgde.

Technisch directeur Harm van Veldhoven wil de identiteit van het duo niet prijsgeven. "Je moet het beschouwen als een oriënterend bezoek. Verder zijn er geen conclusies aan te verbinden. Er komen op de club wel meer partijen op bezoek die op de een of andere manier interesse tonen voor Roda JC." Roda wil graag binnen een termijn van drie jaar na het aantreden van de 77-jarige Schrouff, die in 2015 circa tien miljoen euro betaalde voor de koop van de club, een of meerdere kopers voor de aandelen vinden.

Update 11 oktober 09.48 uur - Limburgse zakenlieden klaar om in te grijpen bij Roda JC
Eigenaar Frits Schrouff van Roda JC Kerkrade wil zo snel mogelijk van (een deel van) zijn aandelen af, schrijft de Limburger woensdagochtend. Volgens de krant staat een groep Limburgse zakenlieden klaar om in te grijpen. Voor een symbolisch bedrag zouden ze de aandelen kunnen overnemen van Schrouff, die kampt met een broze gezondheid en 'gebukt gaat' onder de slechte sportieve prestaties van Roda. "Ze willen de club grondig hervormen en het regionale karakter waarborgen", aldus de krant over de zakenlieden. Ze zouden bijvoorbeeld terughoudend zijn richting buitenlandse investeerders.

Update 12 oktober 17.50 uur - Deal tussen zakenlieden en eigenaar Roda JC afgeketst
Eigenaar Frits Schrouff kan zijn aandelen niet overdragen aan een groep zakenlieden uit de regio, zo meldt de Limburger donderdag. Dionne Wiertz, de drijvende kracht achter de groep, zegt dat de partijen het niet eens konden worden over de personen die zitting zouden nemen in het bestuur van FS United, de stichting die de aandelen beheert.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties