Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Den Bosch raakt na Van Moorsel weer speler transfervrij kwijt

Laatste update:

De 22-jarige Van Moorsel bezit over een aflopende verbintenis en werd de laatste weken steeds vaker met diverse Eredivisie-clubs in verband gebracht. Voor hoeveel seizoenen Van Moorsel gaat tekenen is nog onduidelijk.

Van Moorsel maakte al op zestienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van FC Den Bosch. In totaal speelde de middenvelder 124 duels voor de Jupiler League-club en was hij 25 keer trefzeker. Volgens de regionale krant zal FC Groningen het nieuws op de nieuwjaarsreceptie van 17 januari bekendmaken.

Update 14 januari 00:15 uur - 'Transfer naar FC Groningen is een geweldige stap voor mij'
FC Groningen heeft Paco van Moorsel van FC Den Bosch gecontracteerd, zo meldt de Eredivisie-club via de officiële kanalen. De 22-jarige middenvelder tekent een driejarig contract in Euroborg. Na het duel van FC Den Bosch van vrijdagavond met SC Veendam zei de 22-jarige middenvelder, die momenteel geblesseerd is, aan RTV Noord: "Een geweldige stap voor mij."

Update 18 januari 15:57 uur - Den Bosch raakt na Van Moorsel weer speler transfervrij kwijt
FC Den Bosch doet het met een vijfde stek in de rangschikking van de Jupiler League niet slecht, maar de prestaties hebben ook negatieve gevolgen voor de selectie. Zaterdag werd al bekend dat Paco van Moorsel de Brabanders gaat verlaten (Van Moorsel speelt na dit seizoen voor FC Groningen), woensdag kon er weer een vertrekkende speler opgeschreven worden. De 24-jarige Ronnie Reniers heeft met FC Zwolle een akkoord bereikt over een driejarig contract, zo meldt de koploper van de Jupiler League via de officiële kanalen. FC Den Bosch ontvangt geen vergoeding voor Reniers: de vleugelaanvaller is na dit seizoen transfervrij en maakt dus gratis de overstap.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
7
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties