Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Depay arriveert in Frankrijk voor laatste onderhandelingen

Laatste update:

Jean-Michel Aulas laat weten dat de transfer nagenoeg rond is. "Aan het begin van de middag heb ik een principe-akkoord bereikt met Manchester United. De details moeten nog worden uitgewerkt, maar de bedragen zijn iets hoger uitgevallen dan de getallen die momenteel rondgaan", zo vertelt de voorzitter van Olympique Lyon aan L'Équipe. De sportbestuurder wilde niet ingaan op vragen over een terugkoopclausule en/of doorverkooppercentage rondom de Oranje-international.

Franse en Engelse media verzekeren dat het transferbedrag maximaal 25 miljoen euro bedraagt, waarvan een vaste som van 18,5 miljoen euro. Depay zal, zodra hij de medische keuring succesvol heeft ondergaan, een contract tekenen dat hem tot 2021 verbindt aan les Gones. Depay maakte medio 2015 de overstap van PSV naar Manchester United, maar werd dit seizoen nauwelijks gebruikt door manager José Mourinho. Dat was eveneens het geval in het laatste half jaar onder Louis van Gaal.

Update 19 januari 00.02 uur - Depay arriveert in Frankrijk voor laatste onderhandelingen
Memphis Depay heeft voet op Franse bodem gezet. Olympique Lyon maakt in de nacht van woensdag op donderdag via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller van Manchester United in Lyon is gearriveerd. Depay zal met zijn zaakwaarnemers, die donderdag zullen arriveren, de laatste details van zijn naderende contract met L'OL doornemen.

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties